Το νέο βιβλίο 50 shades of Grey είναι ΓΕΓΟΝΟΣ

1406210597_50-shades-zoom

Όποιος έχει διαβάσει τα βιβλία της σειράς Fifty Shades of Grey γνωρίζει πολύ καλά πως το γεγονός ότι ο Christian δεν ανοίγεται ιδιαίτερα στην Ana και δεν της μιλάει για τα συναισθήματά του είναι κάτι που την ενοχλεί.

Για να είναι δίκαιη η συγγραφέας E. L. James αποφάσισε να μοιραστεί τις σκέψεις και τα συναισθήματα του ήρωα της, πως αλλιώς, με ένα βιβλίο στο οποίο θα ξαναπεί την ιστορία αλλά από την μεριά του Christian αυτή τη φορά. Ο τίτλος του βιβλίου είναι “Grey” και θα κυκλοφορήσει στις 18 Ιουνίου- στα γενέθλια του Chrstian.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που ακολούθησε το tweet της E. L. James αυτό το βιβλίο είναι για τους αναγνώστες που ρωτούσαν συνέχεια τι έχει στο μυαλό του ο κύριος Grey, τι τον τράβηξε στην Ana και γιατί δεν μπορεί να την ξεχάσει.

“Ο Christian είναι περίπλοκος χαρακτήρας. Οι αναγνώστες έχουν ενθουσιαστεί με τις επιθυμίες, τα κίνητρα και το σκοτεινό παρελθόν του. Επίσης οποιοσδήποτε είχε ποτέ σχέση γνωρίζει πολύ καλά πως πάντα υπάρχει και η άλλη πλευρά σε μια ιστορία”.

Μοιράστηκε μάλιστα το εξώφυλλο του βιβλίου στο instagram της.

 

cosmopolitan.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *