Το σαλιγκάρι που ήθελε να γυρίσει τον κόσμο.(Videos)

10571938_735568513242979_9089631320685230449_oΠλησιάζουν Χριστούγεννα και τα παιδικά θέατρα έχουν τη τιμητική τους.

Μια ομολογουμένως πολύ καλή παράσταση, που σας  προτείνω ανεπιφύλακτα, είναι η συγκεκριμένη. Πρόκειται για ένα έργο που έχει γράψει ο βραβευμένος συγγραφέας Μιχάλης Άνθης και απευθύνεται σε παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού.

Ένα έργο που διαρκεί περίπου 80΄ και καθ΄ όλη τη διάρκεια, τα παιδιά την παρακολουθούν με ενδιαφέρον αλλά και συμμετέχουν ενεργά, μιας και η παράσταση είναι διαδραστική, με πολλά απ΄ τα παιδιά, προς το φινάλε της παράστασης, ν΄ ανεβαίνουν στη σκηνή και να πρωταγωνιστούν!

Εκτός απ΄τους ηθοποιούς (Ευδοξία Καρρά, Βαγγέλης Κυπαρίσσης και Χριστίνα Σιώμου), επί σκηνής βρίσκεται καθ΄ όλη τη διάρκεια του έργου κι ένας κιθαρίστας (ο Δημήτρης Αραπαντελής), ο οποίος παίζει και τραγουδάει!

Την σκηνοθετική επιμέλεια έχει η Ωραιοζήλη Καραγιαννίδου, η οποία έχει πετύχει να κάνει τη παράσταση, πολύ προσιτή στις μικρές ηλικίες αλλά συνάμα και ενδιαφέρουσα!

Το έργο παίζεται κάθε Κυριακή στις 11.30, στο θέατρο “Ελυζέ”, στα Ιλίσια.

Φέτος τα Χριστούγεννα, το “Palettino magazine”, γίνεται παιδί και γυρνάει, παρακολουθεί, μαθαίνει και σας προτείνει τα καλύτερα!

 

Φωτογραφίες:

 

RSCN8319

RSCN8356

RSCN8363

RSCN8376

RSCN8327

DSCN8390

Και για το τέλος, μια αναμνηστική φωτογραφία για το “Palettino magazine”. Εγώ με τους συντελεστές της παράστασης, τους ηθοποιούς (Βαγγέλη Κυπαρίσση, Ευδοξία Καρρά και Χριστίνα Σιώμου), την σκηνοθέτιδα Ωραιοζήλη Καραγιαννίδου και τον μουσικό Δημήτρη Αραπαντελή, στο “Ελυζέ”, μετά το τέλος της παράστασης.


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *