Το σωστό μακιγιάζ μετά τα 40

O Ruben Potrebenko, ένας από τους κορυφαίους make up artists και εκπαιδευτής της διεθνούς εταιρείας καλλυντικών Jane Iredale στον Καναδά, μας συμβουλεύει πώς να υιοθετήσουμε τις νέες τάσεις στο μακιγιάζ και να  δημιουργήσουμε αψεγάδιαστη επιδερμίδα και φρέσκο αποτέλεσμα μετά τα σαράντα.

 Προϊόντα που χαρίζουν λάμψη και νεανικότητα σε μία ώριμη επιδερμίδα :
1. Χρησιμοποιούμε λίγη ποσότητα makeup και περισσότερα ενυδατικά προϊόντα. Τα προϊόντα κάλυψης για ενυδάτωση και λάμψη,  λειαίνουν τα σημάδια του χρόνου και φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.
2. Βάζουμε τα primer στην καθημερινότητά μας. Σταθεροποιούν το μακιγιάζ και μας παρέχουν  λάμψη  για άψογη και φυσική επιδερμίδα.
3. Επενδύουμε σε bronzers. Αναζωογονούν τον τόνο του δέρματος αποτρέποντας την ερυθρότητα και τις δυσχρωμίες, ενώ παράλληλα σμιλεύουν το περίγραμμα του προσώπου, κάνοντάς το να δείχνει πιο τραβηγμένο.
4. Οι ελαφρώς ηλιοκαμένοι τόνοι και οι ζουμερές αποχρώσεις του ροδάκινου είναι ιδανικές για αυτή την ηλικία, αφού εκπέμπουν υγεία και νεότητα και καλύπτουν τυχόν κοκκινίλες της επιδερμίδας.
5. Τα καλοσχηματισμένα φρύδια, παίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο στη νεανική όψη του μετώπου αλλά και της περιοχής των ματιών.
elle.gr
Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *