Το rainbow look είναι η νέα τάση που θα σε αφήσει άφωνη

21520029_3776cb7acab920b7f22c8cfd29f93a97_650x.limghandlerAγαπάμε τα παστέλ. Είτε αυτό έχει να κάνει με μόδα, είτε με μακιγιάζ, είτε με μαλλιά. Και δεν υπάρχει καταλληλότερη περίοδος για να εκθειάσουμε αυτό το λουκ από την  την άνοιξη, την εποχή που χαίρει της ομορφότερης και πιο έντονης παλέτας χρωμάτων της φύσης.

Στο θέμα μας όμως. Το αποκορύφωμα του παστέλ είναι ο συνδυασμός πολλών παστέλ
αποχρώσεων μαζί ώστε το αποτέλεσμα να μοιάζει με ουράνιο τόξο, μία τάση που τον τελευταίο καιρό παρατηρείται σε όλο και περισσότερα κεφάλια.
Μοιάζεις σαν να γύρισες μόλις από το Coachella; Ναι. Φέρνεις σε κάτοικο κάποιας νεραιδένιας χώρας με μονόκερους; Ντάξει όχι. Βασικά ναι. Είναι τολμηρό; Πολύ. Είναι εντυπωσιακό; Ακόμα περισσότερο.

Όσο υπέροχο κι αν είναι να έχεις γοργονέ μαλλιά, δεν ξέρουμε αν θα το τολμούσαμε (αν και οι φωτογραφίες των γυναικών που το τόλμησαν δείχνουν ότι δεν είναι τόσο δύσκολο να το προσαρμόσεις στο καθημερινό σου λουκ). Ξέρουμε όμως ότι είναι όμορφο να χαζεύεις κάτι τόσο ονειρικό.
Αν πάντως τολμήσεις ένα καθηλωτικό hair make-over όπως αυτό, να ξέρεις ότι χρειάζεται αντοχή ώστε να αντέξεις τα “τι πήγες κι έκανες” της μαμάς σου, αλλά και υπομονή για να τα φροντίζεις. Εμείς θα σου συστήσουμε τα προιόντα Aussie που έχουμε δοκιμάσει όλες στο γραφείο και έχουμε κατενθουσιαστεί.  Μέχρι τότε δες rainbow hair looks

 

cosmopolitan.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -60% στο : shop.palettino.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *