Το Top10 των πιο καλοντυμένων celebrities για το 2013

Τι κι αν ακόμα δεν βρισκόμαστε στα μισά του 2013; Οι πρώτες λίστες των περιοδικών άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους και μας βάζουν μέσα στον κόσμο, τη λογική και το στυλ των celebrities. Όπως αυτή του περιοδικού Glamour, για τις πιο καλοντυμένες διάσημες της χρονιάς που διανύουμε. Και πίστεψέ με, δεν θα το πιστεύεις ποιες φιγουράρουν στη πρώτη θέση.

1.   Kristen Stewart

Τι κι αν δεν είναι από τα πλέον συμπαθητικά άτομα στον κόσμο του κινηματογράφου; Το κορίτσι ξέρει να ντύνεται καλά όταν είναι στο κόκκινο χαλί. Να κάνει τη διαφορά και σπάει τα δεδομένα.
2.   Emma Watson

Η κολλητή του Χάρι Πότερ μεγάλωσε και μεγάλωσε ωραία. Όχι απλά δείχνει ότι θα γίνει μια πανέμορφη γυναίκα, αλλά φαίνεται ότι έχει και πάρα πολύ γούστο.

3.   Kate Middleton

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, το αγαπημένο κορίτσι της Βρετανίας, που τραβάει συνεχώς πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας, δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη λίστα. Ο συνδυασμός γούστου και απλού είναι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει.

4.   Emma Stone

Είναι καλό κορίτσι και φαίνεται. Και ξέρει να το φοράει το ρούχο, όχι να την φοράει! Κάτι σημαντικό στον κόσμο των γυναικών.

5.   Taylor Swift

Μπορεί να θεωρείται από τις πλέον αντιπαθητικές γυναίκες της pop βιομηχανίας, αλλά έχει απίστευτο κορμί. Και αυτό της δίνει τη δυνατότητα να φοράει ότι θέλει και να κάνει τη διαφορά.

6. Victoria Beckham

Δεν είναι μια απλή pop star. Είναι fashion icon, σχεδιάστρια, το αγαπημένο style κορίτσι της Βρετανίας και φαίνεται σε κάθε της εμφάνιση.

7.   Cheryl Cole

Μπορεί να μην έχει τη λάμψη και τη φήμη της Βικτόρια Μπέκαμ, αλλά όταν φοράει ρούχα της pop star-σχεδιάστριας τότε μπορεί και μπαίνει στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες γυναίκες.

8.   Blake Lively

Τι κι αν δεν κάνει πολλά πράγματα στη μεγάλη οθόνη; Η όμορφη ηθοποιός έχει κάνει έναν μεγάλο γάμο με τον Ράιαν Ρέινολντς και ακόμα μεγαλύτερες (και σέξι) εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί.
9.   Katy Perry

Ok, δεν μπορούμε να πούμε ότι καταλαβαίνουμε ιδιαίτερα το στυλ της. Και όλα αυτά τα χρώματα στα ρούχα της. Αλλά τα παιδιά του Glamour θεώρησαν ότι δικαιούται μια θέση στις πιο καλοντυμένες γυναίκες του πλανήτη.

10.   Beyonce

Ίσως να την αδικεί λίγο η 10η θέση. Άλλωστε η Μπιγιονσέ έχει αποδείξει εδώ και μια δεκαετία ότι είναι με διαφορά η πιο fashion pop star, με τις εμφανίσεις της να τραβούν κάθε φορά τα βλέμματα.

Πηγή: koolnews.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *