ΤHE TRENDS: Oι 8 τάσεις που πρέπει να φορέσεις αυτή τη σεζόν (και όχι μόνο)!

Όπως όλοι γνωρίζουμε, οι περισσότερες τάσεις έρχονται και παρέρχονται τόσο γρήγορα, σχεδόν όσο διαρκεί  ένα show στο fashion week…

Για να είσαι λοιπόν σίγουρη ότι η ντουλάπα σου δεν θα είναι γεμάτη από κομμάτια που σε λίγους μήνες δεν θα μπορείς να ξαναφορέσεις, και να εξασφαλίσεις μια σωστή γκαρνταρόμπα, σήμερα σου ξεχωρίσαμε τα κομμάτια στα οποία πιστεύουμε πως αξίζει να επενδύσεις φέτος, που βασίζονται στις πιο hot τάσεις αυτή τη στιγμή, που όμως εμείς προβλέπουμε πως θα αντέξουν στο χρόνο και θα τα φορέσεις για περισσότερες από μια σεζόν!

Δώσε λοιπόν προσοχή!

1.Graphic Black And White

/

Πρέπει να αγαπήσεις αυτήν την τάση που λειτουργεί για κάθε περίσταση και ταιριάζει σχεδόν σε όλες. Ένα τοπ με graphic μοτίβο μαύρο-άσπρο είναι ο τέλειος τρόπος για να κάνεις ένα διακριτικό statement. Επιπλέον, θα μπορείς πολύ εύκολα να το συνδυάσεις με το μεγαλύτερο μέρος της ντουλάπα σου και για τις σεζόν που ακολουθούν.

2.Embellishments

/

Τα απλικαρισμένα διακοσμητικά στοιχεία επάνω σε ένα ρούχο μπορούν να το κάνουν τελείως ξεχωριστό. Μην σου κάνει εντύπωση λοιπόν αν συνεχίσεις να τα βλέπεις ξανά και ξανά και στις σεζόν που θα ακολουθήσουν. Αξίζει οπότε να επενδύσεις σε ένα εντυπωσιακό κομμάτι που θα το συνδυάσεις με basic κομμάτια για πιο fashion αποτέλεσμα.

3.Boyfriend Jeans

/

Είμαστε αρκετά σίγουρες ότι, όταν η τάση αυτή εμφανίστηκε για πρώτη φορά, τα αγόρια μας ήλπιζαν ότι θα ήταν ένα πυροτέχνημα. Το boyfriend jean όμως τώρα τείνει να γίνει κλασικό και ένα από τα αγαπημένα μας στιλ. Απόκτησε κι εσύ ένα, χωρίς ενδοιασμούς.

4.Pink

/
Oι αποχρώσεις του ροζ θα σε κάνουν να δείχνεις λαμπερή και θα σε κάνουν να χαμογελάσεις. Επιπλέον, ταιριάζει τόσο ωραία με τόσα πολλά χρώματα γεγονός που το καθιστά πλέον ευέλικτο. Φόρεσέ το σε ρούχα αλλά και σε αξεσουάρ!

5.Bomber Jackets
/
Θέλεις να προσθέσεις ένα cool στοιχείο στο ντύσιμο σου; Απόκτησε ένα bomber jacket. Θέλεις ένα jacket που θα σε συνοδεύει άψογα στα πρωινά αλλά και στα βραδινά σου looks; Δοκίμασε ένα bomber jacket. Aναζητάς ένα jacket σε ατελείωτες χρωματικές επιλογές και μοτίβα; Τσέκαρε στην αγορά για ένα bomber jacket. Noμίζουμε πως γίναμε αρκετά κατανοητές…

6.Jumpsuits

/
Σε περίπτωση που δεν έχεις υποκύψει στην jumpsuit εμμονή είναι πραγματική και ήρθε η ώρα να την αποκτήσεις. Πώς θα μπορούσε μια τόσο cool και ανεπιτήδευτη τάση να φύγει οποτεδήποτε σύντομα;

7.Sneakers

/
Τα πόδια μας ποτέ δεν ήταν τόσο χαρούμενα! Ακόμα και τα κορίτσια που λατρεύουν τα ψηλοτάκουνα ποτέ δεν πίστευαν με πόση χαρά θα αγκάλιαζαν μια τέτοια τάση και πως θα φορούσαν sneakers και trainers σε κάθε σχήμα και χρώμα και με πολλούς και διαφορετικούς συνδυασμούς. Το σίγουρο είναι πως οι τάσεις αυτής της κλίμακας δεν ξεθωριάζουν γρήγορα…

8.Pleated Skirt

/
Η πιο hot τάση στις φούστες αυτή τη σεζόν είναι εξίσου κολακευτική και αξιολάτρευτη. Ανάλογα με το μήκος, το μοτίβο και το υλικό, μπορεί να δείξει από εξαιρετικά χαριτωμένη έως εξαιρετικά διασκεδαστική. Μετάφραση: Πρέπει να αποκτήσεις τουλάχιστον μία!
tlife.gr
Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *