Υπάλληλοι Fast Food εστιατορίων αποκαλύπτουν τι δεν πρέπει να παραγγέλνουμε.

fast food

Όλοι γνωρίζουμε πως καλό είναι να αποφεύγουμε τα fast food εστιατόρια γιατί το φαγητό που προσφέρουν δεν συγκρίνεται με το σπιτικό φαγητό που φτιάχνουμε οι ίδιοι με τα χεράκια μας. Υπάλληλοι γνωστών εστιατορίων fast food μας αποκαλύπτουν τι δεν πρέπει να παραγγέλνουμε ποτέ από τα εστιατόρια που εργάζονται. 

palettino

Πριν λίγο καιρό ένας ανώνυμος χρήστης ανέβασε μια ερώτηση στο site Reddit με την εξής απορία: «Υπάλληλοι σε fast-food; Τι δεν πρέπει ποτέ να παραγγείλουμε από εσάς;»

Υπάλληλοι από διάφορα εστιατόρια της Αμερικής έσπευσαν να απαντήσουν αμέσως με αποτέλεσμα μέσα σε ένα 24ωρο να συγκεντρωθούν πάνω από 16.000 απαντήσεις.

Επειδή το fast food στις μέρες μας είναι δύσκολο να το αποφύγουμε εντελώς, τουλάχιστον δείτε τι μας προτείνουν υπάλληλοι fast food εστιατορίων να αποφεύγουμε όταν παραγγέλνουμε.

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερος κόσμος καταφεύγει στην εύκολη λύση του fast food.

Όλα τα τρόφιμα των Starbucks είναι κατεψυγμένα Πρώην υπάλληλος Starbucks έκανε αυτή την αποκάλυψη σκορπώντας το χάος γύρω του. Ο περισσότερος κόσμος πιστεύει πως τα τρόφιμα των συγκεκριμένων καταστημάτων είναι φρέσκα, τη στιγμή που υπάλληλος της εταιρίας αποκαλύπτει πως τα πάντα είναι κατεψυγμένα και απλά ζεσταίνονται


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο :www.palettino.gr/radio

Αποφύγετε τρόφιμα που περιέχουν αβγό Ένας υπάλληλος συμβουλεύει να αποφύγετε οτιδήποτε περιέχει μέσα αβγό καθώς όλα τα τρόφιμα ετοιμάζονται από το πρωί και απλώς στη διάρκεια της μέρας ξαναζεσταίνονται. Τα αβγά, όμως, δεν διατηρούνται εύκολα (και ειδικά κάτω από άσχημες συνθήκες) οπότε καλό θα ήταν να τα αποφεύγετε. Για παράδειγμα, αν θέλετε οπωσδήποτε να φάτε χάμπουργκερ προτιμήστε αυτό που δεν περιέχει αβγό.

Αποφύγετε τρόφιμα που περιέχουν αβγά.

Αποφύγετε τρόφιμα που περιέχουν αβγά.

Το ψητό κοτόπουλο δεν είναι πάντα ψητό Μπορεί εσείς να αγοράζετε ψητό κοτόπουλο από το εστιατόριο της γειτονιάς σας αλλά είστε σίγουροι πως είναι ψητό; Ένας υπάλληλος αποκαλύπτει: «Σε ένα μαγαζάκι κοντά στο μετρό που δούλευα, το ψητό κοτόπουλο στο φούρνο, στην πραγματικότητα ήταν βραστό κοτόπουλο, το οποίο έβαζαν σε φούρνο μικροκυμάτων».

palettino

Μην παραγγέλνετε τρόφιμα που υπάρχουν μόνο σε ένα πιάτοΌταν ένα τρόφιμο δεν χρησιμοποιείται πολύ επειδή δεν υπάρχει σε πολλά πιάτα συνήθως δεν είναι πολύ φρέσκο καθώς μπορεί να μείνει στην αποθήκη πολύ καιρό μέχρι κάποιος να το παραγγείλει. «Από την στιγμή που δεν υπάρχει μεγάλη κατανάλωση σε κάτι, τότε αυτό τις περισσότερες φορές δεν είναι φρέσκο ή ακόμη χειρότερα μπορεί να είναι ημερών ή και εβδομάδων», αποκαλύπτει ένας υπάλληλος fast food.

thehomeissue_fastfood

Προτιμήστε να παραγγέλνετε την σπεσιαλιτέ του κάθε μαγαζιού, που σίγουρα έχει τη μεγαλύτερη κατανάλωση και έτσι θα είναι φρέσκια.

Μακριά από τηγανητές πατάτες «Αυτό που μας έλεγε το αφεντικό μας για τις πατάτες είναι πως δεν είναι παλιές… μέχρι να πουληθούν», είπε ένας ακόμα υπάλληλος και μας έλουσε κρύος ιδρώτας, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που όλοι μας έχουμε φάει τηγανητές πατάτες σε διάφορα μαγαζιά με fast food.


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο :www.palettino.gr/radio

Αποφύγετε πίτες ή σάντουιτς κοτόπουλου Αν δεν γνωρίζετε τον ιδιοκτήτη για να ξέρετε πόσο ποιοτικά μαγειρεμένο είναι το κοτόπουλο που χρησιμοποιεί μην παραγγέλνετε το συγκεκριμένο κρέας. «Το μόνο πράγμα που γνωρίζω καλά είναι πως κάθε σάντουιτς ή πίτα που φτιάχνεται με κοτόπουλο είναι ημερών και φτιαγμένο απ΄ότι έχει απομείνει από αυτό. Το ίδιο ισχύει και για τα μπέργκερ», δήλωσε ακόμα ένας υπάλληλος.

Μπορείτε που και που να φτιάξετε μερικά από τα αγαπημένα σας πιάτα fast food μόνοι στο σπίτι σας. Απλά σημειώστε τα υλικά που βάζουν και φτιάξτε το αγαπημένο σας burger μόνοι σας. Έτσι θα είστε 100% σίγουροι πως αυτό που τρώτε είναι φρέσκο.

Μπορείτε που και που να φτιάξετε μερικά από τα αγαπημένα σας πιάτα fast food μόνοι στο σπίτι σας.

Ρωτήστε πριν παραγγείλετε Στις μεγάλες αλυσίδες με fast food μπορείτε εύκολα να ρωτήσετε τους υπαλλήλους να σας προτείνουν ένα πιάτο που οι ίδιοι θεωρούν το καλύτερο του μαγαζιού και το πιο φρέσκο. «Από την στιγμή που δεν μας ρωτάνε, εμείς κάνουμε τη δουλειά μας και τους το δίνουμε», αποκάλυψε ένας υπάλληλος από τα Mac Donalds, δείχνοντάς μας με αυτή τη δήλωση πως είναι προτιμότερο να ρωτάτε τους υπαλλήλους πριν καταναλώσετε το οτιδήποτε.

 


 

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

palettino

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *