Φτιάξτε κρέμα για το λαιμό και…νικήστε το χρόνο.

Ο λαιμός συνήθως μαρτυράει την ηλικία μας και γι΄ αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη περιποίηση. Αυτή η φυσική κρέμα θα γίνει ο “σύμμαχος” σας σε αυτή τη “μάχη” 

Ο χρόνος είναι ο χειρότερος εχθρός για γυναίκες και άνδρες με τις πρώτες ωστόσο να προσπαθούν να κρύψουν τα σημάδια του με τη βοήθεια καλλυντικών και κάθε άλλου είδους τρόπο. Το lifezone θα σας προτείνει μια φυσική κρέμα που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι για να μειώσετε τα σημάδιια του χρόνου και να κρατήσετε την ελαστικότητα της επιδερμίδας σας δίνοντας της μεγαλύτερη αντοχή.

Θα χρειαστείτε…

  • 1 κοφτή κουταλιά      της σούπας Λανολίνη: Έχει μαλακτικές και γαλακτωματοποιητικές ιδιότητες.
  • 1 κουταλιά της      σούπας βούτυρο καριτέ που θα βρείτε σε καταστήματα καλλυντικών, αν δεν      έχετε βάλτε καρύδας
  • 1 σταγόνα αιθέριο έλαιο      νερολί
  • Έλαιο καρύδας (2-3      κουταλιές της σούπας)
  • Νερό (2 κουταλιές      της σούπας)
  • 2 κουταλιές της      σούπας ελαιόλαδο

Φτιάξτε τη κρέμα

Βάλτε σε μπεν μαρί (είναι ένα κατσαρολάκι που βράζει νερό και πάνω του ένα μεταλλικό σκεύος που μπαίνουν τα υλικά) το λάδι καρύδας, το ελαιόλαδο, τη λανολίνη και το βούτυρο. Αφήστε τα υλικά στο μπεν μαρί για 3-4 λεπτά και στη συνέχεια ρίχνετε το μείγμα σε ένα μπολ στο οποίο έχετε βάλει το νερό. Τέλος προσθέστε το νερολί και περιμένετε λίγα λεπτά για να κρυώσει η κρέμα.

Χρησιμοποιήστε την…

Εφαρμόστε την κρέμα στο λαιμό σας 3 φορές την εβδομάδα πριν κοιμηθείτε. Μην την ξεπλύνετε έως το επόμενο πρωί. Μπορείτε να διατηρήσετε το μείγμα που φτιάξατε στο ψυγείο για 1-2 μήνες.

lifezone.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *