Φυσικά σπαστά μαλλιά χωρίς ψαλίδι! Μα πώς;

Το look των φυσικά σπαστών μαλλιών χωρίς επιτήδευση και στυλιζάρισμα αποτελεί την ιδανική επιλογή κάθε γυναίκας, για μια cool και -φυσικά- πάντα stylish εμφάνιση. Πώς όμως μπορείς να το πετύχεις;

Γιατί μας αρέσει τόσο;
 Για αρχή, αυτό το χτένισμα κολακεύει κάθε πρόσωπο. Είτε με περισσότερο όγκο, είτε με λιγότερο, οι σπαστές και χαλασμένες μπούκλες αγκαλιάζουν κάθε γωνία του προσώπου, ενώ τονίζουν τα δυνατά σημεία σου αναλόγως με το που θα εφαρμόσεις την χωρίστρα.
– Έπειτα, δένει απόλυτα με κάθε εκδήλωση. Η χαλαρότητά του είναι ιδανική για τις πρωινές βόλτες, η κομψότητά του για το γραφείο και ο sexy χαρακτήρας του για την βραδινή σου έξοδο.
– Τέλος, δεν απαιτεί ατελείωτες ώρες μπροστά από τον καθρέφτη, αλλά ούτε special προϊόντα ή εργαλεία, γεγονός που, παράλληλα, συμβάλλει στην μη ταλαιπωρία της τρίχας και στην υγεία και λάμψη της.

Η έμπνευση: 


Photo: Monica Feudi / Feudiguaineri.com

Ο οίκος Miu Miu διάλεξε για την παρουσίαση της Resort συλλογής 2015 να συνοδέψει τις δημιουργίες του με την επιτομή του beachy look, δίνοντάς μας τροφή, έμπνευση και -φυσικά- παραπάνω λόγους για να το αγαπήσουμε.

Ιδανικό παράδειγμα: Gisele

Μπορεί πίσω από τα χριστε-μου-πόσο-τέλεια χτενίσματά της να κρύβεται πάντα ένας ταλαντούχος hair stylist, ωστόσο δυσκολευόμαστε να μην έχουμε πάντα μια φωτογραφία της ως πρότυπο προς πιστή και ακριβή μίμηση.
Παρότι τα μαλλιά της είναι προϊόν αρκετής επεξεργασίας, έχουν την δυνατότητα να φαίνονται πάντα φυσικά και ατημέλητα, χαρακτηριστικά-στόχος για τις καθημερινές μας εμφανίσεις.

Πώς θα το πέτύχεις: 

– Λούσε τα μαλλιά σου με ένα σαμπουάν πλήρης αναδόμησης, για να ενισχύσεις το σώμα της τρίχας.
– Εφάρμοσε λίγη ποσότητα αφρού στις ρίζες για έξτρα όγκο και ένα προϊόν κατά του φριζαρίσματος και έπειτα στέγνωσε τα 3/4 των μαλλιών σου με ελαφρώς κρύο αέρα.

 Πιάσε έναν χαλαρό κότσο και κράτησε έτσι τα μαλλιά σου για λίγη ώρα. Συμπληρωματικά, ψέκασε τον με ένα ειδικό προϊόν για μπούκλες ή θαλασσινό αλάτι.
 Τέλος, άφησε ελεύθερα τα μαλλιά σου. Ιδανικό θα ήταν να μην εφαρμόσεις κανένα άλλο προϊόν, προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι όσο πιο φυσικό γίνεται. Αν όμως έχεις άγχος για την σταθερότητα του αποτέλεσματος, ψέκασε λίγη λακ, που όμως δε θα «βαρύνει» το χτένισμα.

missbloom.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *