Φυσικές λύσεις ομορφιάς με βότανα για αψεγάδιαστη επιδερμίδα.

Η φύση διαθέτει κι αυτή τα δικά της μυστικά για όμορφο και λαμπερό δέρμα.

Μάθετε ποια τέσσερα γνωστά βότανα θα ανακτήσουν τη χαμένη λάμψη και υγεία του προσώπου σας!

– Μέντα: Έχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και είναι ιδανική για την καταπολέμηση των μαύρων πόρων και της ακμής. Λιώστε σε ένα γουδί μερικά φυλλαράκια μέντας και στη συνέχεια κάντε απαλό μασάζ με το μείγμα στις πάσχουσες περιοχές του προσώπου.

– Δενδρολίβανο: Διαθέτει επίσης αντισηπτική και αντιβακτηριδιακή δράση, που συμβάλλει στην καταπολέμηση της ακμής, ενώ οι αντιοξειδωτικές ουσίες του χαρίζουν σφριγηλότητα και λάμψη στην επιδερμίδα

. – Χαμομήλι: “Σβήνει” τις κοκκινίλες και καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα. Πλύνετε το πρόσωπό σας με βρασμένο χαμομήλι ή απλώστε λίγη ποσότητα σε ένα βαμβάκι και εφαρμόστε το στην επιδερμίδα σαν λοσιόν.

– Λεβάντα: Έχει επίσης καταπραϋντική δράση και λειαίνει την επιδερμίδα. Σε μία κατσαρόλα με ζεστό νερό πρόσθεσε μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας και έπειτα τοποθετήστε το κεφάλι σας από πάνω. Ο ατμός θα ανοίξει τους φραγμένους πόρους και θα καθαρίσει το δέρμα σας.

radar.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *