Χατζηγιάννης: Έχω κάνει αρκετό κακό στον εαυτό μου

Στο ένθετο περιοδικό “So Simple” του Έθνους παραχώρησε o Μιχάλης Χατζηγιάννης μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Ο 34χρονος τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης μίλησε για το ξεκίνημά του, τον εαυτό του, τον έρωτα αλλά και τη σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να ήταν τόσο ο ίδιος όσο και η σύντροφός του, δύο άγνωστα πρόσωπα στο ευρύ κοινό, ώστε να μπορούν να εκφράζονται άνετα και άφοβα, ο τραγουδιστής απάντησε: “Δεν εκφράζουμε δισαρέσκεια γι’ αυτό που γίνεται. Αν παραβιαστεί ο ιδιωτικός μας χώρος, τότε το αντιμετωπίζουμε με έναν δίκαιο και ηθικό τρόπο. Έχουμε το χρόνο και το χώρο, ώστε να είμαστε μακριά από αδιάκριτα βλέμματα”, ενώ δε δίστασε να παραδεχτεί πως το γεγονός ότι και οι δύο προέρχονται από -σχεδόν- κοινούς επαγγελματικούς χώρους-, είναι θετικό για τη σχέση τους: “Αυτό βοηθάει και διευκολύνει την επικοινωνία που έχουμε μεταξύ μας”.

Δεδομένου όμως ότι είναι πολύ κλειστός άνθρωπος, δημιουργεί εύκολα καινούργιες ανθρώπινες σχέσεις; “Νομίζω όχι! Θα ήθελα να είχα και να κάνω περισσότερους φίλους. Όμως η ζωή κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα. Ας πουμε, στη δουλειά μου, μπορεί να έχεις και να κάνεις παρέα φέτος με κάποιον, και του χρόνου να χαθείτε” παραδέχθηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.
Τέλος, στην ερώτηση αν έχει κάνει ποτέ κακό στον εαυτό του, ο Μιχάλης απάντησε: “Αρκετό κακό! Αλλά, ευτυχώς, το κατάλαβα νωρίς, αντιλήφθηκα νωρίς τη φθορά και σταμάτησα”.

 

ourlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *