Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης : Ευχάριστα νέα,περιμένουν δίδυμα – Οι αναρτήσεις της εγκυμοσύνης.

 

mpompa_tanimanidis

Μετά από μία ταραχώδη χρονιά, κατά τη διάρκεια της οποίας η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης, έπεσαν θύματα του νέου κοροναϊού, το δημοφιλές ζευγάρι της ελληνικής showbiz, αποχαιρετά το 2020, με τον πιο γλυκό τρόπο, καθώς όπως ανακοίνωσαν θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Οι δύο τους αποτελούν ένα από τα πιο όμορφα κι ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και τώρα ήρθε η ώρα να ολοκληρώσουν την οικογενειακή τους ευτυχία.

diagonismos

Η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία πρόσφατα είχε δηλώσει έτοιμη να γίνει μητέρα, ποστάροντας μια φωτογραφία με τον παρουσιαστή αγκαλιά, έγραψε για το φετινό «δώρο» του Αϊ-Βασίλη, στέλνοντας παράλληλα και ένα μήνυμα για όσους δυσκολεύονται να αποκτήσουν παιδί, μιλώντας για την προσωπική τους δύσκολη διαδρομή.

«Φέτος ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα στο σπίτι μας και μας έφερε το πιο σημαντικό δώρο της ζωής μας! Η οικογένεια μας μεγαλώνει και η χαρά μας είναι απερίγραπτη! 

ΥΓ. Θέλω να στείλω την αγάπη μου και δύναμη σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μανούλες και δυσκολεύονται. Ούτε για μας ήταν εύκολος ο δρόμος, αλλά όταν τελικά έρχεται τα ξεχνάς όλα» έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα στην ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι διαδικτυακοί φίλοι της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη, ενθουσιάστηκαν με τα χαρμόσυνα νέα και έσπευσαν να αφήσουν τις ευχές τους στα σχόλια της φωτογραφίας, που μέσα σε λίγη ώρα έχει ξεπεράσει τα 126 χιλιάδες likes.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, από την πλευρά του, σε δική του ανάρτηση στο Instagram αποκάλυψε ότι περιμένουν δίδυμα.

in.gr

palettino banner gia magazino mikro epano gia arxi

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *