Χριστούγεννα όπως τα θες στο Εκπτωτικό Χωριό McArthurGlen.

Φέτος κάνουμε Χριστούγεννα στο πιο όμορφο χωριό! Το αγαπημένο μας εκπτωτικό χωριό McArthurGlen, φοράει τα καλά του και υποδέχεται τις γιορτές με φανταστικές χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες που θα ενθουσιάσουν μικρούς & μεγάλους! Με το κέντρο να έχει φορέσει τα γιορτινά του για να υποδεχτεί τη χριστουγεννιάτικη περίοδο, οι επισκέπτες στο εκπτωτικό χωριό νιώθουν πως ταξιδεύουν στον πιο παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο προορισμό.

Περιπλανηθείτε στα γραφικά στολισμένα σοκάκια του κέντρου και ζήστε κι εσείς τη μαγεία των Χριστουγέννων! Κάντε τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σας, ανακαλύπτοντας τα αγαπημένα σας designer brands 35 – 70% πιο φθηνά ταξιδεύοντας στον απόλυτο χριστουγεννιάτικο shopping προορισμό! Με επίκεντρο το μεγάλο φωτισμένο δέντρο, η χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα ενισχύεται με δραστηριότητες που έχει ετοιμάσει το εκπτωτικό χωριό για τους επισκέπτες του, καθ’ όλη τη διάρκεια των Χριστουγέννων.

Επισκεφτείτε το μαγικό εργαστήρι του Άγιου Βασίλη, όπου εκεί περιμένουν τους μικρούς φίλους, η Μασκότ Άγιος Βασίλης συντροφιά με τα ξωτικά, για να φωτογραφηθούν, να φτιάξουν χριστουγεννιάτικα στολίδια, κάρτες, χαρούμενες μπαλονοκατασκευές αλλά και να απολαύσουν γιορτινό face painting! Το εργαστήρι  λειτουργεί από Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου μέχρι και 31 Δεκεμβρίου 2012 κάθε μέρα 12 μ.μ. – 8 μ.μ.

Ζήστε τα πιο γιορτινά Χριστούγεννα, μόνο στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen. Σας περιμένουμε στον απόλυτο Χριστουγεννιάτικο προορισμό και με δωρεάν πούλμαν προς και από το Εκπτωτικό Χωριό, από Mετρό Δουκίσσης Πλακεντίας με δρομολόγια από τις 9.00 π.μ. έως τις 9.00 μ.μ., ανά μία ώρα, καθημερινά εκτός Κυριακής.

Και οι χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ… γιατί τα Χριστούγεννα στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen είναι Χριστούγεννα όπως τα θες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *