Χωρισμός Λιάγκα – Σκορδά: “Το διαζύγιο ήταν μονόδρομος , η καθημερινότητα σκότωσε την ερωτική τους ζωή. ”

prwino-telos-erxetai-3o-paidi-gia-skorda-liagka-w_hr

Η ανακοίνωση του χωρισμού τους έσκασε σαν βόμβα με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά να έχουν τραβήξει εδώ και αρκετούς μήνες δρόμους χωριστούς και να ψάχνουν την κατάλληλη στιγμή για να το ανακοινώσουν. Ποιος είναι όμως , ο πραγματικός λόγος που οδήγησε στο τέλος;

baner-palettino

“Ο πραγματικός λόγος για το χωρισμό είναι ένας. Η Φαίη μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους, αφοσιώθηκε στο μεγάλωμά του. Εστίασε το ενδιαφέρον της στα παιδιά και έβαλε σε δεύτερη μοίρα τη σχέση της με τον Γιώργο. Έτσι από ερωτευμένο ζευγάρι έγιναν φίλοι και συνεργάτες. Η απαιτητική καθημερινότητα σκότωσε την ερωτική τους ζωή. Συμβαίνει καθημερινά σε εκατοντάδες ζευγάρια γύρω μας… Το διαζύγιο ήταν μονόδρομος”, αποκαλύπτει στο Down Town και τον Πάνο Ζόγκα, φίλη της Φαίης που γνωρίζει πολλά.

Ταυτόχρονα, συνεργάτης του ζευγαριού αναφέρει: “Η ρουτίνα νίκησε το ζευγάρι. Ήταν συνέχεια μαζί και αυτό ήταν καταλυτικό για να επέλθει η φθορά. Βρίσκονταν καθημερινά στη δουλειά πάνω από 13 ώρες τη μέρα και μετά σπίτι. Αυτό έφερε την τριβή στη σχέση τους. Συχνά μετέφεραν στο σπίτι τα προβλήματα της δουλειάς. Δεν έβαζαν όρια ανάμεσα στην οικογενειακή και την επαγγελματική ζωή και αυτό δημιούργησε πολλά προβλήματα. Άλλωστε, ο Γιώργος και η Φαίη ήταν το πρώτο ζευγάρι που μετέφερε τη σχέση του στο γυαλί και αυτό έγινε μπούμερανγκ”.

Τέλος, σιγά σιγά έγιναν γνωστοί και οι καυγάδες του ζευγαριού, που υπήρχαν έντονοι στα παρασκήνια. Συχνά φώναζαν μεταξύ τους και μάλιστα μπροστά σε όλους. “Έχει τύχει να ακούσω να λέει ο ένας στον άλλον σε μισώ, αλλά θεώρησα ότι ήταν λόγω της έντασης της στιγμής”, αναφέρει παλαιότερος συνεργάτης τους.

Διάβασε περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί!


  Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

baner-palettino

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *