Όλα έτοιμα για το βασιλικό γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ .(live)

Αποτέλεσμα εικόνας για γαμος βασιλικος prigkhpa harry

Στις δύο το μεσημέρι (ώρα Ελλάδας) ο βασιλικός γάμος – Σε live μετάδοση όλη η τελετή – Θα ακολουθήσει βόλτα των νεόνυμφων με άμαξα στην πόλη

Η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα υποσχεθεί να υπακούει τον πρίγκιπα Χάρι, σε μια πιο μοντέρνα έκδοση των όρκων που θα δώσει το ζευγάρι, σήμερα το μεσημέρι στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο κάστρο του Γουίνσδορ, μια από τις βασιλικές κατοικίες.

Δείτε εδώ μια βόλτα στο μέρος όπου θα γίνει ο γάμος

gamos harry meghan24

Το ίδιο είχε συμβεί τόσο στο γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον όσο και σε αυτόν της μητέρας του γαμπρού, λαίδης Νταϊάνα με τον πρίγκιπα Κάρολο.

gamos harry meghan24

Το ζευγάρι θα υποσχεθεί να φροντίζει ο ένας τον άλλο «στο καλό, το κακό, στα πλούτη και τη φτώχια, στην αρρώστια και την υγεία, να τον αγαπά και να τον περιποιείται μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος».

Ο πρίγκιπας και η πρώην ηθοποιός θα υποσχεθούν επίσης να αγαπούν, να παρηγορούν, να τιμούν και να προστατεύουν ο ένας τον άλλο και να είναι πιστοί σε όλη τους τη ζωή.

Δείτε Live εικόνα από το γάμο της χρονιάς:

Διαβάστε ΕΔΩ πώς θα αποκαλούνται μετά το γάμο ο Χάρι και η Μέγκαν

Όπως ανακοινώθηκε χθες, τη νύφη θα παραδώσει στον γαμπρό, ο μελλοντικός πεθερός της, πρίγκιπας Κάρολος καθώς ο πατέρας της υπεβλήθη σε εγχείριση καρδιάς αυτή την εβδομάδα και δεν μπορεί να ταξιδέψει στην Αγγλία. Μια μικρή λεπτομέρεια, η Μαρκλ θα μπει στο παρεκκλήσι μόνη της και θα συναντηθεί με τον Κάρολο στα μέσα της διαδρομής προς το ιερό.

gamos harry meghan24

Η βασιλική συνάντηση με την πεθερά

Την τελευταία της βραδιά ως εργένισσα, η Μαρκλ την πέρασε με τη μητέρα της στο Cliveden House Hotel.

gamos harry meghan24

Νωρίτερα, η βασίλισσα Ελισάβετ και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Φίλιππος, συναντήθηκαν με τη μητέρα της νύφης, την Ντόρια Ράγκλαντ.

Εκπρόσωπος των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ επιβεβαίωσε ότι η γιαγιά και ο παππούς του γαμπρού γνωρίστηκαν με τη Ράγκλαντ, η οποία είναι δασκάλα της γιόγκα, παρουσία του Χάρι και της Μέγκαν.

Λίγο νωρίτερα, ο πρίγκιπας Χάρι και ο μεγαλύτερος αδελφός του, πρίγκιπας Ουίλιαμ, που θα είναι και κουμπάρος του στον γάμο, βγήκαν από το Κάστρο του Γουίνδσορ για να χαιρετίσουν τον κόσμο που έχει ήδη πάρει θέση για να παρακολουθήσει από κοντά το μυστήριο.

gamos harry meghan24

Το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί χαιρέτισε με ζητωκραυγές τον Χάρι όταν βγήκε φορώντας γκρι σακάκι και λευκό πουκάμισο. Ένας θαυμαστής του χάρισε ένα αρκουδάκι. Έξω από την παμπ Horse and Groom, ο πρίγκιπας αντάλλαξε χειραψία με πολλούς θαυμαστές του και μίλησε σε μικρά παιδιά ενώ οι συγκεντρωμένοι απαθανάτιζαν τη σκηνή με τα κινητά τηλέφωνά τους.

Η συγκινητική πρόβα τζενεράλε

Με δάκρυα στα μάτια φέρονται να πέρασαν το καθιερωμένο δείπνο «πρόβα» του γάμου τους, τόσο η Μέγκαν όσο και ο Χάρι, επηρρεασμένοι από την απουσία του πατέρα της νύφης, Τόμας Μαρκλ, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας.

Εν τω μεταξύ, τα μέτρα ασφαλείας είναι φυσικά δρακόντεια ενώ οι χιλιάδες ανθρώπων περιμένουν υπομονετικά να ζήσουν από κοντά την εμπειρία ενός βασιλικού γάμου.

gamos harry meghan22

gamos harry meghan7

Διαβάστε πόσο θα κοστίσει ο γάμος της χρονιάς

Πλήθος αστέρων θα παραστεί στον γάμο στη γραφική πόλη του Ουίνδσορ, όπου ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ Β΄ θα παντρευτεί την αμερικανίδα ηθοποιό.

Η βασίλισσα των μίντια Όπρα Γουίνφρεϊ είναι από τις πρώτες προσκεκλημένες διασημότητες που έφθασαν στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου.

newsbomb.gr/


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

palettinoss17

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *