Όλα όσα είδαμε, ακούσαμε ή ζήσαμε και μας έκαναν εντύπωση!

icemax_620_34e583313b9c766fcd9ea012490a999e.jpg

Η «Χρυσή Δεκάδα» της Εβδομάδας επέστρεψε! Μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα… αγρανάπαυσης, η αγαπημένη μου στήλη επανέρχεται διανθισμένη.

 

Τι εννοώ; Η «Χρυσή Δεκάδα» δεν θα περιλαμβάνει 10 τηλεοπτικές στιγμές μόνο που «αγάπησα», αλλά τις 10 καλύτερες στιγμές επικαιρότητας της εβδομάδας που διανύουμε.

The time has come λοιπόν. Πάμε…

Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε στη Madame Figaro. Όταν μιλάει η Ελένη, ανεξαρτήτως στιγμής, είναι γεγονός. Όταν, όμως, αποφασίζει να μιλήσει λίγο για την εντυπωσιακή ευτυχία που κατέκτησε στο πλευρό του «άντρα» της, όπως αποκαλεί συνήθως τον Μάκη Παντζόπουλο, είναι ακόμα μεγαλύτερο. Και όντως, ήταν η κορυφαία στιγμή της εβδομάδας. Κακά τα ψέματα.

Ο Ηλίας Βρεττός παρουσίασε τον νέο του δίσκο σε ένα κρουαζιερόπλοιο (!). Πέρα από το περίεργο της βραδιάς (στην οποία πέρασα και καταπληκτικά ομολογώ), θέλω να σας πω ότι με εντυπωσίασε το back2back tracklist του cd που πραγματικά είναι από τους καλύτερους (βασικά τους πιο σουξεδιάρικους) δίσκους της χρονιάς. Stay tuned γιατί Βρεττός και Πατζής έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά, ενώ ο Ηλίας στο Apotheke τα σπάει αποδεικνύοντας ότι η νύχτα της εποχής ακόμα αντέχει και δεν χρειάζεται να το γκρινιάζουμε και τόσο.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μας μίλησε για τη νέα του ταινία «Ένας Άλλος Κόσμος». Το δεύτερο κινηματογραφικό βήμα του Χριστόφορου είναι σίγουρα αρκετά σκαλιά πιο πάνω από το «Αν», τουλάχιστον στον βαθμό που το έχουμε δει μέχρι στιγμής. Ο ίδιος, πάντως, στη συνέντευξη φάνηκε να μην προτρέχει και να κρατά μικρό καλάθι, ελπίζοντας πως θα εντυπωσιάσει κοινό και καλοθελητές με το αποτέλεσμα της δουλειάς του. Στην κατ’ ιδίαν μίνι κουβέντα που είχα μαζί του, κατάλαβα ότι η τηλεόραση είναι ένα κεφάλαιο που σέβεται, ωστόσο φαίνεται πως έχει κλείσει καλά προς το παρόν. Κρίμα, αν με ρωτάτε, γιατί με αυτά και με αυτά παρακολουθούμε δουλειές που δεν βλέπονται και επιεικώς τις λέμε αξιοπρεπείς.

Εντυπωσιάζομαι κάθε εβδομάδα από το «Πρωινό ΣουΚου». Όπως πρώτος είχα γράψει, πολλούς μήνες πριν τα blogs ανακαλύψουν το «δίδυμο φωτιά» Μπεκατώρου- Μουτσινά, ο συνδυασμός των δύο είναι καταπληκτικός. Με χαλαρή διάθεση, ανεπιτήδευτο χιούμορ (αφού και οι δύο είναι απίστευτα οξυδερκείς) παρουσιάζουν ένα μαγκαζίνο που δεν κάνει κοιλιές, ενώ η ενότητα της συνέντευξης γίνεται ολοένα και καλύτερη. Η πρωτιά τους δεν είναι τυχαία, παρά τις μικρές διαφορές από τη δεύτερη εκπομπή, δηλαδή το «Jenny Jenny» που παρόλο που το βρίσκω λίγο μακριά από εμένα αποτελεί μια εξαιρετική δουλειά.

Πρωταγωνίστρια των ημερών εξακολουθεί να είναι η Κατερίνα Καινούργιου. Η ασταμάτητη αγαπημένη μου barbie παραμένει στο top της επικαιρότητας κάθε εβδομάδα. Αυτή τη φορά με τη συνέντευξη της στο Down Town έδωσε και πάλι τροφή, κρατώντας παράλληλα μια απόσταση από ό,τι και να λένε για εκείνη. Και πράγματι, λέγονται πολλά και ενίοτε κουραστικά. Στο καπάκι η εμφάνιση στο «Σπίτι, Σπιτάκι» έρχεται να συμπληρώσει το πλάνο. Ασταμάτητη πραγματικά!

Κινητικότητα στον ΑΝΤ1 παρατηρώ, που θυμίζει καλές εποχές. Όπως έμαθα, λοιπόν, ο Τζώνη Καλημέρης ετοιμάζει τρία εορταστικά show, τα δύο με Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά και το τρίτο με Γρηγόρη Αρναούτογλου. Τη φάση «εορταστικό show» έχω να τη θυμηθώ με αξιοπρέπεια από τις εποχές της Ρούλας Κορομηλά στο Mega, ωστόσο η αποκλειστική μας είδηση με τη Δέσποινα Βανδή πρωταγωνίστρια τουλάχιστον της μίας βραδιάς εξ’ αυτών με γεμίζει αισιοδοξία για αυτά που θα δούμε. Πάλι καλά πάντως, γιατί έχω βαρεθεί τα τελευταία χρόνια να βλέπω μόνιμα το «Στην Υγειά Μας».

Ένα από τα πιο αγαπημένα μου «δημόσια» πρόσωπα, η Κατερίνα Γκαγκάκη παρατηρώ πως επανέρχεται στο προσκήνιο με τηλεοπτικό ρόλο πλέον. Η ίδια με τις δηλώσεις της έδειξε την καλή της διάθεση ώστε να βρίσκεται ξανά στη θέση της στο X-Factor, που καταλαβαίνω πως στήνεται πολύ μελετημένα από τον ΣΚΑΪ – μεγάλο στοίχημα για το Φάληρο άλλωστε. Και ναι, θα μου άρεσε να τη δω ξανά στην κριτική επιτροπή του show.

Ας τελειώσει PLEASE το σήριαλ με τον Κρητικό αγρότη. Τον είδαμε, τον θαυμάσαμε, τον ακούσαμε, τον βαρεθήκαμε. Σοβαρά μιλάω. Βλέπω ένα παλικάρι άμαθο από δημοσιότητα να περιφέρεται από κανάλι σε κανάλι, σαν τη νέα μας ιερή αγελάδα, και να απλώνει τις θεωρίες του περί ισότητας, γυναικών και αντροπαρέας στο βουνό. Λες και είχαμε πήξεις στους ενδιαφέροντες celebrities και έπρεπε να βρούμε άλλον έναν. Εντάξει, το τερματίσαμε το θεματάκι με τον Στάθη. Πάμε στο επόμενο.

Αν δεν το είδατε -λίγο δύσκολο βέβαια γιατί σας το μεταφέραμε καρέ- καρέ- ο Σάκης Ρουβάς άναψε το δέντρο του Συντάγματος. Άσχετα με ό,τι ακούει ο Σάκης, τους τελευταίους μήνες, εγώ χάρηκα την όλη πρωτοβουλία, γιατί επιτέλους η Αθήνα επέκτησε (εκτός απροόπτου, χτύπα ξύλο) ένα όμορφο φωτισμένο δέντρο και όχι αυτό το κακής αισθητικής βρεγμένο με λαμπάκια φυσικό δέντρο που είχε τα τελευταία δύο χρόνια. Ως λάτρης της περιπλάνησης στο κέντρο της πόλης, σας συστήνω να δώσετε μια ευκαιρία στο ιστορικό κέντρο και με την πρώτη ευκαιρία να το περπατήσετε λίγο και να δείτε πόσα κρυμμένα μυστικά έχει. Η Μάρω Παρασκευούδη μπορεί να σας δώσει και έξτρα πληροφορίες πάνω σε αυτό το κεφάλαιο.

Τέλος χάρηκα που είδα τον Δημήτρη Μηλιόγλου στα «Καλημερούδια», την Παρασκευή. Δεν θα κρυφτώ, είμαι από αυτούς που θα σου πουν ότι ο Μηλιόγλου πρέπει να βρίσκεται σε ένα πλατό κάθε σεζόν. Αν σκεφτείς πως ήταν ο καλύτερος της Τατιάνας πέρυσι και φυσικά ο καλύτερος της παρέας της Ναταλίας φέτος (άσχετα αν η συνεργασία έριξε αυλαία νωρίς), ευτυχώς που οι εμφανίσεις στα «Καλημερούδια» συμπλήρωσαν δυάδα και εύχομαι σύντομα να αυξηθούν κι άλλο.

yupiii.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *