Όλη μέρα λαμπέρη και όμορφη.

Η σύγχρονη γυναίκα, με τα τρελά ωράρια και τις ατελείωτες υποχρεώσεις δεν έχει χρόνο να πηγαινοέρχεται στην τουαλέτα για να φρεσκάρει το μακιγιάζ και να διορθώνει το χτένισμά της όλη την ώρα. Πρέπει να βρούμε λοιπόν τρόπους η όμορφη εμφάνιση που φτιάξαμε το πρωί να διατηρείται αψεγάδιαστη όλη την ημέρα. Ας δούμε μερικά μυστικά για να πετύχουμε κάτι τέτοιο.

 

Μακιγιάζ που κρατάει όλη μέρα

Επενδύστε σε μία καλή κρέμα ημέρας Αν θέλετε το μακιγιάζ να κρατήσει όλη μέρα, η βάση πρέπει να είναι πάρα πολύ καλή. Μην ξεχνάτε ποτέ λοιπόν να ξεκινάτε την ημέρα σας με μια κρέμα ημέρας που να ταιριάζει στο δέρμα σας. Εκτός από τις θρεπτικές και ενυδατικές της ιδιότητες κάνει το makeup να απλώνεται καλύτερα και να μην φεύγει με το πέρασμα των ωρών, τον ιδρώτα κτλ.
Βάση και στα χείλη Πριν ξεκινήσετε να βάζετε κραγιόν ή lip gloss ενυδατώστε τα χείλη σας με μια κρέμα χειλιών. Στη συνέχεια βάλτε στα χείλη σας concealer σε κρεμώδη μορφή. Θα κάνει το κραγιόν να κρατήσει περισσότερο και θα τονίσει το χρώμα του.  Τέλος βάλτε το κραγιόν ακολουθώντας την παρακάτω διαδικασία: απλώστε απαλά κραγιόν και ενώστε τα χείλη σας μεταξύ τους, στη συνέχεια ξαναβάλτε κραγιόν και ξαναενώστε. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία 2-3 φορές για να απλωθεί το κραγιόν ομαλά και να μην τρέχει.
Βλεφαρίδες που μαγεύουν (όλη μέρα) Αν χρησιμοποιείτε ψαλίδι για να γυρίζετε τις βλεφαρίδες σας ζεστάνετέ το με το πιστολάκι και στη συνέχεια –με προσοχή, να μην καίει- γυρίστε τις βλεφαρίδες στη μέση τους ή κοντά στις άκρες τους. Θα κρατήσουν την καμπυλότητά τους όλη μέρα. Για φυσικές βλεφαρίδες βάλτε μάσκαρα μόνο στις ρίζες και όχι σε όλο τους το μήκος.

 

Χτένισμα που κρατάει όλη μέρα

hair_styling_1

Αποφύγετε τα σπρέι. Τίποτα δεν κάνει τα μαλλιά να δείχνουν λαδωμένα από το σπρέι που βάλαμε στα μαλλιά μας το πρωί.

Σαμπουάν και conditioner Επιλέξτε σαμπουάν και μαλακτική κρέμα που δίνει όγκο ώστε να βοηθήσει το χτένισμά σας να κρατήσει περισσότερο.

Προϊόντα σιλικόνης Προστατέψτε τα μαλλιά σας από την υγρασία, θωρακίζοντάς τα με προϊόντα που έχουν σαν συστατικό τους τη σιλικόνη.

Ωστόσο μην το παρακάνετε καθώς η μεγάλες ποσότητες τέτοιων προϊόντων θα βλάψουν την τρίχα.

Αποφύγετε τα πολύπλοκα χτενίσματα Στις καθημερινές σας ενασχολήσεις υιοθετήστε απλά χτενίσματα που δεν χρειάζονται πολύ styling.

Οι αλογοουρές και τα επιμελώς ατημέλητα σινιόν είναι φέτος πολύ της μόδας, δείχνουν πάντα σικ και θα κρατήσουν όλη την ημέρα χωρίς πολλές επεμβάσεις.

 

Άρωμα που κρατάει όλη μέρα 

perfume

Βάλτε άρωμα εκεί που πρέπει Και «εκεί που πρέπει» σημαίνει τα σημεία του σώματος που ο παλμός είναι εντονότερος. Τα πιο κατάλληλα σημεία για να βάλετε το άρωμά σας είναι ο λαιμός, το μέσα μέρος του καρπού, χαμηλά στην πλάτη και πίσω απ’ τα αφτιά.
Βάλτε άρωμα πριν βγείτε Βάλτε άρωμα όταν αρχίζετε να ντύνεστε και όχι στην αρχή της πρωινής σας ετοιμασίας. Θα κερδίζετε τουλάχιστον 30-40 λεπτά «ζωής» του αρώματος.

Χρησιμοποιήστε κρέμα και αφρόλουτρο της ίδιας σειράς Αν το άρωμά σας είναι μέρος μιας ολοκληρωμένης σειράς περιποίησης προτιμήστε και τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς αυτής. Αφρόλουτρο και κρέμα σώματος στους ίδιους τόνους με το άρωμά σας θα το κάνει να διατηρηθεί όλη την ημέρα. Αν τώρα δεν υπάρχουν τέτοια προϊόντα επιλέξτε αφρόλουτρο και κρέμα σώματος χωρίς καθόλου άρωμα για να μην «μπερδεύονται» οι μυρωδιές.
Ο μύθος “όσο περισσότερο, τόσο καλύτερα” Φυσικά και δεν ισχύει και όσο κι αν σας προκαλεί η ιδέα να λουστείτε το αγαπημένο σας άρωμα, το αποτέλεσμα θα είναινα αλλοιωθεί τη ντελικάτη μυρωδιά του, να εξατμιστεί ακριβώς στον ίδιο χρόνο που θα εξατμίζονταν μερικές σταγόνες και να έχετε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες (και πολλά χρήματα) χωρίς αποτέλεσμα.

http://fe-mail.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *