Όσα έγιναν στο πέμπτο live του «DWTS 4»: Η αποχώρηση, οι βαθμολογίες, τα νούμερα τηλεθέασης και η αφιέρωση της Αραβανή στον Βρεττό

Άλλη μία Κυριακή με πολύ χορό, λάμψη και μία ακόμη αποχώρηση, ολοκληρώθηκε. Η οικοδέσποινα του show, Δούκισσα Νομικού, εμφανίστηκε στο 5ο live του «Dancing with the stars 4»  φορώντας μια σέξι αέρινη δημιουργία σε μαύρη απόχρωση. Μετά την πρώτη «καλησπέρα» προς το τηλεοπτικό κοινό, η γνωστή παρουσιάστρια καλωσόρισε την κριτική επιτροπή, Αλέξη ΚωστάλαΓκαλένα ΒελίκοβαΓιάννη Λάτσιο και Κάτια Δανδουλάκη. 

Στο πέμπτο live show οι άνδρες συμμετέχοντες κλήθηκαν να χορέψουν μπατσάτα – ένας χορός που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο ελληνικό Dancing With The Stars – και οι γυναίκες ρούμπα.

Η βαθμολογία της κριτικής επιτροπής στα ζευγάρια στο 5ο live

kritiki1

kritiki2

Στον Ηλία Βρεττό αφιέρωσε την ερωτική ρούμπα που χόρεψε στο «Dancing With The Stars» η Ευαγγελία Αραβανή.

«Στη ζωή μου δεν έχω νιώσει πολλούς κεραυνοβόλους έρωτες, εκτός από ελάχιστες φορές, μην σου πω μόνο μία. Ελπίζω την Κυριακή να με δει ο σύντροφός μου και να καταλάβει ότι την χορογραφία την αφιερώνω σε εκείνον», είπε στο εισαγωγικό βίντεο η Ευαγγελία.

 Δείτε τον χορό της Ευαγγελίας Αραβανή

 

Οι παίκτες που ήρθαν αντιμέτωποι για την παραμονή τους στο «Dancing With The Stars» ήταν ο Άλεξ Κάβδας και η Γωγώ Μαστροκώστα. Τελικά, το ζευγάρι που αποχώρησε από το πέμπτο live show ήταν η Γωγώ Μαστροκώστα και ο παρτενέρ της, Θοδωρής Παναγάκος.

Δείτε το βίντεο με την αποχώρηση

Όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε χθες το «Dancing with the stars 4″ ο μέσος όρος των τεσσάρων ωρών του προγράμματος ήταν 28,1% στο κοινό 15-44 και πιο υψηλός στο σύνολο 32,6%!Υπήρχε, όμως, και ένας διαγωνιζόμενος που με την εμφάνισή του, ξεπέρασε ακόμα και την στιγμή της αποχώρησης. Ο λόγος για τον Ησαία Ματιάμπα, ο οποίος χόρεψε στις 22:45 και εκτόξευσε την τηλεθέαση στο 34,3% στο δυναμικό κοινό 15-44 και στο 36,7% στο σύνολο.

 

govastileto.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *