Όσα πρέπει να αποφύγεις αν έχεις λεπτά μαλλιά!

 

Woman brushing her hair with a wooden comb

Ακολούθησε τη σωστή ρουτίνα περιποίησης για να προστατέψεις τα μαλλιά σου

Μπορεί κάποιοι γενικοί κανόνες φροντίδας να ισχύουν για όλες μας, αλλά είναι σημαντικό να ξέρεις τον τύπο μαλλιών σου, για να τα περιποιείσαι ανάλογα με τις ανάγκες τους και να είναι όσο πιο όμορφα και υγιή γίνεται.

banner gia magazine2

Παρακάτω, θα βρεις τα λάθη που πρέπει να αποφύγεις αν έχεις λεπτά μαλλιά:

Έχεις το λάθος κούρεμα

Ακόμη κι αν ακολουθείς τη σωστή ρουτίνα περιποίησης και styling για τα λεπτά σου μαλλιά, το λάθος κούρεμά είναι αρκετό για να χαλάσει την εικόνα τους. Για να τα αναδείξεις σωστά, τα μαλλιά σου θα πρέπει να φτάνουν μέχρι το ύψος των ώμων ή και λίγο ψηλότερα, για να έχουν όγκο και σχήμα. Αν είναι πιο μακριά, θα μοιάζουν λιγότερα.

Στεγνώνεις και χτενίζεις λάθος τα μαλλιά σου

Αν έχεις λεπτά μαλλιά, σήκωσε με μια στρογγυλή βούρτσα τις ρίζες καθώς στεγνώνεις τα μαλλιά, για να τους χαρίσεις έξτρα όγκο.

Μην χρησιμοποιείς πολλά προϊόντα
Όταν εφαρμόζεις ένα προϊόν είτε είναι φροντίδας είτε styling, χρησιμοποίησε τη μισή από τη συνιστώμενη ποσότητα και αν χρειαστεί στην πορεία, βάλε λίγο περισσότερο. Αν όμως χρησιμοποιήσεις με την πρώτη υπερβολική ποσότητα, τα μαλλιά σου θα βαρύνουν και θα δείχνουν λαδωμένα. Επίσης, μπορείς να παραβλέψεις το conditioner ή να βάλεις ελάχιστη ποσότητα μόνο στις άκρες, αλλά όχι ψηλότερα.

www.womenonly.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση. 

BANNER PALETTINO SALE

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *