Όταν η Αντζελίνα Τζολί πόζαρε ως μοντέλο στα 16 της χρόνια .

Σπάνιες φωτογραφίες της έφηβης, τότε, Αντζελίνα Τζολί, που πόζαρε για της ανάγκες διαφημιστικής καμπάνιας εσωρούχων, επανέρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Η Τζολί, που από την αγνή ηλικία των 16 διέθετε μια διαπεραστική ομορφιά, ποζάρει με τον αέρα μοντέλου και περίσσια άνεση, φορώντας τα απαραίτητα.

Αν και το πρόσωπο της 37χρονης πλέον σταρ, φαίνεται να έχει παραμείνει απαράλλακτο από εκείνο των εφηβικών της χρόνων, δε θα μπορούσε να πει κανείς το ίδιο και για το σώμα της.

 

 

Η εκπάγλου καλλονής σταρ, είκοσι χρόνια μετά τη φωτογράφιση, φαίνεται πως πλέον διαθέτει 13 τατουάζ, αλλά και αρκετά μεγαλύτερο στήθος.

Αυτό όμως που έχει αλλάξει όσο τίποτε άλλο στη νυν κυρία Πιτ, είναι η προσωπικότητά της. Γνωστό της πάση, ότι τα εφηβικά χρόνια της Αντζελίνα, υπήρξαν εξαιρετικά ταραχώδη λόγω της κακής σχέσης που διατηρούσε με τον πατέρα της.

 

Αντίθετα η Τζολί, ήταν εξαιρετικά δεμένη με τη μητέρα της, η οποία της επέτρεπε να συζεί από τα 14 της, με τον κατά πολύ μεγαλύτερό της σύντροφό, στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες.

Η απεριόριστη ελευθερία αλλά και ο θάνατος της μητέρας της, οδήγησαν την Τζολί στην κατάθλιψη και τις καταχρήσεις, ενώ για εκείνη την περίοδο δήλωνε πως «ήταν αδύνατο να δεθώ με άνθρωπο».

Μετά από μια θυελλώδη σχέση με τον Μίλι Μπομπ Θόρτον, αλλά και έναν ολιγόμηνο δεσμό με την διάσημη στο χώρο του μόντελινγκ Τζένι Σιμίζου, η Τζολί έχει βρει την οικογενειακή γαλήνη δίπλα στον Μπράντ Πιτ και τα έξι παιδιά τους.

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -60% στο : shop.palettino.gr


 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *