15 πραγματικά έξυπνα τρικ για τέλειο μανικιούρ

15 πραγματικά έξυπνα τρικ για τέλειο μανικιούρ

Το μυστικό για την ιδανική εμφάνιση βρίσκεται στις μικρές λεπτομέρειες, γι’ αυτό είναι τόσο σημαντικό να έχετε πάντα ένα καλοφτιαγμένο και άψογο μανικιούρ! Ανακαλύψτε λοιπόν 15 πραγματικά έξυπνα τρικ για τέλειο μανικιούρ.

Glitter

Εφευρετικά τρικ για τέλειο μανικιούρ (2)

Αν το μανικιούρ σας έχει αρχίσει να ξεφτίζει στο τελείωμα του, αλλά δεν έχετε χρόνο να το ξανακάνετε, μπορείτε να το ανανεώσετε με λίγο glitter. Απλά εφαρμόστε λίγο βερνίκι με glitter στο τελείωμα των νυχιών σας και το πρόβλημα λύθηκε. Επίσης, μπορείτε να κρύψετε το κενό που δημιουργείται στη βάση όταν μεγαλώνει το νύχι σας πάλι με glitter.

Οι νυφάδες glitter σε διαφορετικά μεγέθη και σχήματα θα κάνουν το μανικιούρ σας πιο ενδιαφέρον. Παρεμπιπτόντως, είναι καλύτερο να εφαρμόσετε μεγάλα κομμάτια με την βοήθεια μιας οδοντογλυφίδας ή μιας βελόνας, απ’ ότι με το πινελάκι. Με αυτό τον τρόπο, τα νύχια σας θα δείχνουν πιο όμορφα και περιποιημένα.

Σταγόνες

Εφευρετικά τρικ για τέλειο μανικιούρ (3)

Αυτές οι δροσοσταλίδες φαίνονται πολύ πιο εντυπωσιακές σε ματ βερνίκι νυχιών, γιατί δίνουν έμφαση στον όγκο και την «ρευστότητα» τους.

Μπορείτε επίσης να προσέξετε πως οι σταγόνες δείχνουν πιο φυσικές όταν έχουν διαφορετικά μεγέθη. Αυτό δημιουργεί ένα αποτέλεσμα δροσιάς στα νύχια σας.

Εφημερίδα

Εφευρετικά τρικ για τέλειο μανικιούρ (4)

Προκειμένου να δημιουργήσετε ένα ασυνήθιστο μανικιούρ, χρησιμοποιήστε μια εφημερίδα. Ναι, καλά διαβάσατε, μια συνηθισμένη εφημερίδα ή μια σελίδα βιβλίου! Επιπλέον, θα χρειαστείτε ένα βερνίκι νυχιών, βαμβάκι και ένα υγρό (αλκοόλ, βότκα ή κολόνια) για να καταφέρετε να μεταφέρετε τα γράμματα στα νύχια σας.

Χρησιμοποιώντας αυτή την τεχνική, μπορείτε να μεταφέρετε γράμματα, αλλά και εκτυπωμένα στοιχεία (εικόνες, φωτογραφίες κλπ) στα νύχια σας. Μην φοβάστε να πειραματιστείτε με τα χρώματα και τις γραμματοσειρές! Βάλτε την φαντασία σας να δημιουργήσει!

Σελοτέιπ

Εφευρετικά τρικ για τέλειο μανικιούρ (5)

Για να κάνετε το τέλειο γαλλικό μανικιούρ ή γενικότερα γεωμετρικά σχήματα, χρησιμοποιήστε σελοτέιπ. Συνήθως κολλάει καλά στο νύχι και ακόμα πιο σημαντικό, μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα.

Τραυμαπλάστ

Εφευρετικά τρικ για τέλειο μανικιούρ (6)

Χρησιμοποιήστε ένα τραυμαπλάστ ως διάτρητο πρότυπο για να δημιουργήσετε τακτοποιημένες τελείες με ίση απόσταση μεταξύ τους.

Πλέγμα

Εφευρετικά τρικ για τέλειο μανικιούρ (7)

Μια άλλη δημιουργική μέθοδος πραγματοποιείται με ένα κομμάτι πλέγματος (ή τούλι). Τοποθετήστε το στο νύχι και εφαρμόστε το βερνίκι από πάνω.

Ρευστή κόλλα

Εφευρετικά τρικ για τέλειο μανικιούρ (8)

Υπάρχουν στο εμπόριο ειδικά καλλυντικά προϊόντα που ονομάζονται skin defender, τα οποία δημιουργούν ένα προστατευτικό φιλμ πάνω στην επιδερμίδα και το δέρμα γύρω από το νύχι, προστατεύοντάς το από το βερνίκι. Χωρίς καμία αμφιβολία, είναι ένα πολύ χρήσιμο προϊόν. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια συνηθισμένη ρευστή κόλλα PVA αντί γι’ αυτό, έχοντας το ίδιο αποτέλεσμα!

Σφουγγαράκι

Εφευρετικά τρικ για τέλειο μανικιούρ (9)

Προκειμένου να κάνετε ένα ombre μανικιούρ με διαβάθμιση του χρώματος θα χρειαστείτε ένα συνηθισμένο σφουγγαράκι.

Συνήθως στα ινστιτούτα δημιουργούν ένα οριζόντιο ombre, αλλά εσείς μπορείτε να πρωτοτυπήσετε κάνοντας ένα κάθετο! Θα είναι κάτι το ασυνήθιστο και εντυπωσιακό!

Τσιμπιδάκι

Εφευρετικά τρικ για τέλειο μανικιούρ (10)

Προκειμένου να αποκτήσετε υπέροχες ολοστρόγγυλες βούλες χρησιμοποιήστε ένα τσιμπιδάκι μαλλιών. Βουτήξτε την άκρη του στο βερνίκι και στη συνέχεια ακουμπήστε το στο νύχι σας.

Σκιά ματιών

Εφευρετικά τρικ για τέλειο μανικιούρ (11)

Εάν θελήσετε να κάνετε το μακιγιάζ των ματιών και το μανικιούρ σας στο ίδιο ακριβώς χρώμα ή απλά θέλετε να μετατρέψετε μια σκιά ματιών σε βερνίκι νυχιών, δεν έχετε παρά να την ρίξετε μέσα σε ένα διάφανο βερνίκι και να την ανακατέψετε πολύ καλά.


       Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.


Πινέλο για σκιές ματιών

Εφευρετικά τρικ για τέλειο μανικιούρ (12)

Αν χρησιμοποιήσετε σκιά ματιών για το μανικιούρ σας και θέλετε να απλώσετε άνισα λίγο glitter, χρησιμοποιήστε ένα πινέλο για σκιά ματιών.

Ατμός

Εφευρετικά τρικ για τέλειο μανικιούρ (13)

Αυτό το εύκολο τρικ θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα ματ μανικιούρ. Βράστε νερό σε ένα κατσαρολάκι, βάψτε τα νύχια σας με το βερνίκι και στη συνέχεια κρατήστε τα πάνω από τον ατμό για μερικά λεπτά.

Άμυλο πατάτας

Εφευρετικά τρικ για τέλειο μανικιούρ (14)

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε έναν συνδυασμό από γυαλιστερές και ματ περιοχές στα νύχια σας, θα χρειαστείτε άμυλο πατάτας (το οποίο υπάρχει στο εμπόριο σε μορφή αλευριού). Αρχικά, εφαρμόστε το βερνίκι. Στη συνέχεια αναμείξτε λίγες σταγόνες από διάφανο μανό με άμυλο πατάτας σε λαδόκολλα μέχρι να πάρετε ένα ενιαίο μείγμα. Τέλος, απλώστε γρήγορα το μείγμα στο κομμάτι του νυχιού σας που θέλετε να γίνει ματ.

Διάφανη μεμβράνη

Εφευρετικά τρικ για τέλειο μανικιούρ (15)

Δημιουργήστε ένα σχέδιο με βερνίκι νυχιών σε μικρά κομμάτια διάφανης μεμβράνης και αφήστε το να στεγνώσει. Στη συνέχεια ξεκολλήστε το σχέδιο από την μεμβράνη, εφαρμόστε το πάνω στο νύχι σας και στερεώστε το με διάφανο μανό.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν χρειάζεται να κάνετε το σχέδιο απευθείας στην μεμβράνη. Μπορείτε απλά να κάνετε έναν κύκλο ή ένα ορθογώνιο και στην συνέχεια να κόψετε το σχήμα που επιθυμείτε (καρδιά, αστέρι, γραμμές κλπ). Δεν υπάρχουν όρια στην δημιουργικότητα!

Φακελάκι τσαγιού

Εφευρετικά τρικ για τέλειο μανικιούρ (16)

Μπορείτε να διορθώσετε ένα σπασμένο νύχι με ένα φακελάκι τσαγιού. Βάψτε το νύχι σας, εφαρμόστε λίγη κόλλα νυχιών και κολλήστε ένα ορθογώνιο κομμάτι από το φακελάκι τσαγιού στο νύχι σας. Με το που στεγνώσει, απλώστε μια λεπτή στρώση κόλλας από πάνω του. Βάψτε το νύχι σας άλλη μια φορά και εφαρμόστε μερικές στρώσεις από διάφανο βερνίκι νυχιών.

 

 


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *