4 μοδάτα κομμάτια των 90s που κάνουν θραύση τώρα

Logos: Η μόδα της δεκαετίας του 90, είχε εμμονή με το μεγάλο, εξ΄ού και η διαφήμιση γνώρισε τότε την μεγάλη της άνθιση. Τα brands φρόντιζαν τα logos τους να είναι ευδιάκριτα από μακριά και έτσι και τα ρούχα, ειδικά τα tops, φούρερ και φορέματα, είχαν πάνω τους σούπερ μεγάλα logos.

To 2014, τα logos επιστρέφουν δριμύτερα και μεγάλα αλλά πιο εκλεπτυσμένα. Τα logos δεν είναι πλέον εκείνα εταιριών σον και καλά αλλά αριθμοί, quotes κι ό,τι άλλο φανταστείς.

Crop tops:   Ξεκίνησαν να απλώνονται δυναμικά από πέρσι, αλλά φέτος είναι η χρονιά των crop tops.  Τα μπλουζάκια που αφήνουν ακάλυπτη την κοιλιά, επιστρέφουν με φόρα από το ενενήντα, όπου ένα τζιν συν

Crop tops:

Ξεκίνησαν να απλώνονται δυναμικά από πέρσι, αλλά φέτος είναι η χρονιά των crop tops.
Τα μπλουζάκια που αφήνουν ακάλυπτη την κοιλιά, επιστρέφουν με φόρα από το ενενήντα, όπου ένα τζιν συνδυαζόταν από το πρωί στο σχολείο μέχρι το βράδυ στη βόλτα με κοντό μπλουζάκι, ξώκοιλο που θα έλεγε και η γιαγιά μου.

Σε αντίθεση με τα crop tops του 90, που είχαν εμμονή να αφήνουν τον αφαλό ακάλυπτο, τα crop top του σήμερα, συνδυάζονται με ψηλόμεσες φούστες για να καλύπτουν τον αφαλό μας!

Denim αγάπη!  Όση πόρωση είχαμε με το τζιν ύφασμα στη δεκαετία του 90, άλλη τόση του δείζνουμε και σήμερα. Τζιν πάνω σε τζιν, τζιν αξεσουάρ, τζιν σορτς από το πρωί ως το βράδυ, τζιν παντού!   Ευτυχώς

Denim αγάπη!

Όση πόρωση είχαμε με το τζιν ύφασμα στη δεκαετία του 90, άλλη τόση του δείζνουμε και σήμερα. Τζιν πάνω σε τζιν, τζιν αξεσουάρ, τζιν σορτς από το πρωί ως το βράδυ, τζιν παντού!

Ευτυχώς για εμάς, το τζιν ύφασμα του σήμερα, κάθεται καλύτερα, στρώνει πιο εύκολα και είναι πιο μαλακό!

Oλόσωμο να' ναι!  Σαλοπέτες, ολόσωμες φόρμες, ολόσωμα μαγιό, τα 90s είναι εδώ! Σε σορτς, σε μακρυά φόρμα, τα overalls, τα μονοκόμματα ρούχα από πάνω μέχρι κάτω, έρχονται από μια άλλη δεκαετία που οι γ

Oλόσωμο να’ ναι!

Σαλοπέτες, ολόσωμες φόρμες, ολόσωμα μαγιό, τα 90s είναι εδώ! Σε σορτς, σε μακρυά φόρμα, τα overalls, τα μονοκόμματα ρούχα από πάνω μέχρι κάτω, έρχονται από μια άλλη δεκαετία που οι γυναίκες προσπαθούσαν να δείξουν πιο ψηλές με βάτες και τακούνια, έτσι έρχονται και σήμερα τα ολόσωμα.

Και είναι αλήθεια πως στις ολόσωμες φόρμες ή σαλοπέτες ή ολόσωμα μαγιό, το ζητούμενο είναι να δείχνεις αδύνατη και μοδάτη, μέσα από ένα ρούχο ευκολοφόρετο και ενιαίο.

 

womenonly.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *