Σοκ: Σε κρίσημη κατάσταση στο ΚΑΤ ο Πρωτόπαπας

Σοκ προκάλεσε στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο κόσμο η είδηση του σοβαρού τροχαίου που είχε το πρωί της Κυριακής ο Τόμας Πρωτόπαπας.

Ο νεαρός ηθοποιός δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ενώ κάποιοι κάνουν λόγο ακόμη και ότι είναι κλινικά νεκρός!!! Ήταν λίγο πριν τις 8 το πρωί όταν ο Τόμας οδηγούσε στην Αττική οδό, κατευθυνόμενος στο γύρισμα της εκπομπής «Dr Cook», με παρουσιαστή τον Γιάννη Λουκάκο. Το αυτοκίνητο του συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα και η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο 25χρονος ηθοποιός πετάχτηκε έξω και τραυματίστηκε σοβαρά σε όλο του το σώμα, αλλά και στο κεφάλι.

Το ασθενοφόρο τον μετέφερε στο ΚΑΤ, όπου υπεβλήθη σε πολύωρη επέμβαση στο κεφάλι, αφού είχε υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Ο Τόμας νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ στο πλευρό του είναι οι γονείς του που έχουν υποστεί ισχυρό σοκ. Η κατάσταση του είναι πολύ κρίσιμη και τα νέα είναι απαισιόδοξα. Όλοι ελπίζουν ο Θεός να βοηθήσει το νεαρό ηθοποιό και να τα καταφέρει στην πιο δύσκολη μάχη της ζωής του ενώ τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα.

women.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *