Τελευταία άρθρα
Home » Τα νέα μας » Palettino » Κεραμέως:Τις αργίες, τα Σάββατα και τις ημέρες σχολικών περιπάτων θα αναπληρωθούν οι χαμένες ώρες από τις καταλήψεις.
    

Κεραμέως:Τις αργίες, τα Σάββατα και τις ημέρες σχολικών περιπάτων θα αναπληρωθούν οι χαμένες ώρες από τις καταλήψεις.

Σεπτέμβριος 30, 2020 4:30 μμ Category: Palettino, Επικαιρότητα A+ / A-

kerameos

Η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Νίκη Κεραμέως, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Σχετικά με τις καταλήψεις σχολικών μονάδων, σημειώνονται τα εξής:

ekptvseis palettino

                   Τώρα ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής με αγορές άνω των 30 Ε και επιπλέον ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αντικαταβολής με αγορές άνω των 40 Ε !!!!


▪ Από αύριο, στις σχολικές μονάδες που τελούν υπό κατάληψη ξεκινά υποχρεωτική για όλους σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Με ευθύνη του Διευθυντή του σχολείου, καταρτίζεται από σήμερα το πρόγραμμα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Αναλυτικές οδηγίες για τη λειτουργία της σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης έχουν εκδοθεί και αποσταλεί με την έναρξη του σχολικού έτους».

Μάλιστα, η υπουργός Παιδείας τόνισε πως κάθε θέση και άποψη είναι θεμιτή αλλά ο διάλογος γίνεται με ανοιχτά σχολεία.

«Δεν μπορεί οποιοσδήποτε να εμποδίζει την πρόσβαση στην εκπαίδευση» υπογράμμισε η ίδια.

 

 

Περίπου 700 σχολεία κλειστά

Υπολογίζεται πως περίπου 700 σχολεία τελούν αυτή τη στιγμή υπό κατάληψη, με τους μαθητές να παρουσιάζουν σειρά αιτημάτων -μεταξύ των οποίων η υποχρεωτική χρήση μάσκας και ο αριθμός των μαθητών ανά τμήμα.

Ο διάλογος μεταξύ μαθητών, διευθυντών και γονέων έχει ήδη ξεκινήσει, με την ελπίδα ότι θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση και θα επανεκκινήσει η λειτουργία των σχολικών μονάδων.

Παρότι δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία, υπολογίζεται πως 250 εκ των συνολικά 700 υπό κατάληψη σχολείων βρίσκονται στην Αττική.

cnn.gr


Palettino – ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ VERDE S/S 2020 Γυναικεία καθημερινή τσάντα Verde 16-0005566, από δερματίνη. Πληροφορίες : palettinoshop.gr Τώρα ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής με αγορές άνω των 40 ευρώ!!!

Κεραμέως:Τις αργίες, τα Σάββατα και τις ημέρες σχολικών περιπάτων θα αναπληρωθούν οι χαμένες ώρες από τις καταλήψεις. Reviewed by on . Η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Νίκη Κεραμέως, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Σχετικά με τις καταλήψεις σχολικών μονάδων, σημειώνονται τα εξής:  Όλες οι Η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Νίκη Κεραμέως, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Σχετικά με τις καταλήψεις σχολικών μονάδων, σημειώνονται τα εξής:  Όλες οι Rating: 0

Leave a Comment

scroll to top