Τελευταία άρθρα
Home » Τα νέα μας » Palettino » Οι “stars” του Hollywood σας συμβουλεύουν για το σωστό μακιγιάζ μετά τα 40.
    

Οι “stars” του Hollywood σας συμβουλεύουν για το σωστό μακιγιάζ μετά τα 40.

Ιανουάριος 23, 2018 10:44 πμ Category: Palettino, Ομορφιά A+ / A-

Τεχνικές και κόλπα για να καλύψουμε τα προβλήματα και να αναδείξουμε τη φυσική λάμψη.

Φωτογραφία του χρήστη ''Palettino''.

Julia Roberts
1. Χρησιμοποιούμε λίγη ποσότητα makeup και περισσότερα ενυδατικά προϊόντα. Τα προϊόντα κάλυψης για ενυδάτωση και λάμψη,  λειαίνουν τα σημάδια του χρόνου και φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Jennifer Aniston
2. Βάζουμε τα primer στην καθημερινότητά μας.  Σταθεροποιούν το μακιγιάζ και μας παρέχουν  λάμψη  για άψογη και φυσική επιδερμίδα.
Catherine Zeta-Jones
3. Επενδύουμε σε bronzers. Αναζωογονούν τον τόνο του δέρματος αποτρέποντας την ερυθρότητα και τις δυσχρωμίες, ενώ παράλληλα σμιλεύουν το περίγραμμα του προσώπου, κάνοντάς το να δείχνει πιο τραβηγμένο.
 
Cate Blanchett
4. Οι ελαφρώς ηλιοκαμένοι τόνοι και οι ζουμερές αποχρώσεις του ροδάκινου είναι ιδανικές για αυτή την ηλικία, αφού εκπέμπουν υγεία και νεότητα  και καλύπτουν τυχόν κοκκινίλες της επιδερμίδας.


Halle Berry
5. Τα καλοσχηματισμένα φρύδια, παίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο στη νεανική όψη του μετώπου αλλά και της περιοχής των ματιών.


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Φωτογραφία του χρήστη ''Palettino''.

Οι “stars” του Hollywood σας συμβουλεύουν για το σωστό μακιγιάζ μετά τα 40. Reviewed by on . Τεχνικές και κόλπα για να καλύψουμε τα προβλήματα και να αναδείξουμε τη φυσική λάμψη. Julia Roberts 1. Χρησιμοποιούμε λίγη ποσότητα makeup και περισσότερα ενυδα Τεχνικές και κόλπα για να καλύψουμε τα προβλήματα και να αναδείξουμε τη φυσική λάμψη. Julia Roberts 1. Χρησιμοποιούμε λίγη ποσότητα makeup και περισσότερα ενυδα Rating: 0

Leave a Comment

scroll to top