Ανακοινώθηκε: Στο Παρίσι ο Μπέκαμ -και χωρίς λεφτά!

Ύστερα από μήνες έντονης φημολογίες για την ομάδα που τελικά θα κερδίσει τον βρετανό άσσο, τελικά, νικήτρια απεδείχθη και η πρώτη που αναφέρθηκε ποτέ, η γαλλική Παρί Σεν Ζερμέν.

Σε συνέντευξη τύπου που διοργανώθηκε στο Παρίσι χθες, ο Ντέβιντ Μπέκαμ (David Beckham) ανακοίνωσε ότιυπέγραψε με τη γαλλική ομάδα ένα μοναδικό συμβόλαιο πέντε μηνών (!), τονίζοντας ότι όλος ο μισθός του –που φημολογείται ότι φτάνει τις £150.000 εβδομαδιαία- θα δωρίζεται για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

“Δεν θα πάρω καθόλου χρήματα. Αποφασίσαμε ότι όλος μου ο μισθός θα πάει σε φιλανθρωπίες υπέρ των παιδιών στο Παρίσι και αυτό είναι κάτι για το οποίο είμαι ενθουσιασμένος και περήφανος”, εξήγησε ο 37χρονος σούπερ σταρ των γηπέδων τονίζοντας πόσο τυχερός είναι για όσα έχει κερδίσει από τη δουλειά του όλα αυτά τα χρόνια που σήμερα του επιτρέπει να κάνει κάτι τέτοιο.

Πληροφορίες θέλουν τον Ντέιβιντ να αποφάσισε υπέρ της παριζιάνικης ομάδας κυρίως λόγω του “οικογενειακού πακέτου” που προσέφερε το συμβόλαιο.

Με την υπογραφή ήρθε –μεταξύ άλλων- και ένα υπερπολυτελές σπίτι με πισίνα, σινεμά και γυμναστήριο για τη Βικτόρια (Victoria) και τα τέσσερα παιδιά τους.

Η Βικτόρια, παρεμπιπτόντως, λέγεται ότι είναι κατενθουσιασμένη από την απόφαση του καλού της καθώς το Παρίσι είναι η πρωτεύουσα της μόδας και βάζοντας “πόδι” εκεί, της δίνονται άπειρες ακόμη δυνατότητες που σίγουρα θα εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο.

Ετοιμάζουν βαλίτσες για Παρίσι οι Μπέκαμ

Ετοιμάζουν βαλίτσες για Παρίσι οι Μπέκαμ

Κατά τα άλλα, πριν από λίγες μέρες, η Πος “ξεμπρόστιασε” τον καλό της αποκαλώντας τον φόρα παρτίδα “ψεύτη“. Ε, όχι ότι ετοιμάζεις και το πρωινό των παιδιών βρε Ντέιβιντ…

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ετοιμάζεται να παρουσιαστεί επίσημα ως απόκτημα της Παρί σεν Ζερμέν και προκαλείται πανικός.

 Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ετοιμάζεται να παρουσιαστεί επίσημα ως απόκτημα της Παρί σεν Ζερμέν και προκαλείται πανικός.

Ζ. Κ.

womenonly.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *