Κάτι να καίει: Η dream team δεκάδα με τους πιο σέξι άντρες του 2012.

Δεν μπορούμε να αποχαιρετήσουμε το 2012 χωρίς να βγάλουμε τη λίστα με τους πιο ποθητούς άντρες της χρονιάς. Τα κορίτσια στο cosmo.gr μίλησαν. Για πάμε να αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση.

Νο10 Ashton Kutcher

 

Η Demi Moore δυσκολεύεται να τον ξεχάσει και η Mila Kunis τον κοιτά και λιώνει. Αυτοί οι δύο λόγοι είναι αρκετοί για να βρίσκεται στη δεκάδα με τους πιο σέξι άντρες της χρονιάς. Ο Ashton είναι καλό παιδί, ψηλό σαν τα ψηλά βουνά, με μούσι μερικών (πολλών μη σας πούμε) ημερών και ταλαντούχος (θα υποδυθεί τον Steve Jobs σε ταινία).

Νο9 Brad Pitt

 

Αν και η διαφήμιση για το άρωμα της Chanel παραλίγο να καταστρέψει το μύθο του, ο Brad δεν μασάει. Συνεχίζει να είναι καυτός στα 49 του (σήμερα έχει και γενέθλια το παλικάρι μας – hey Brad χρόνια πολλά), δημιουργικός (μέχρι και κρεβάτια σχεδιάζει το παλικάρι), να έχει μία από τις ωραιότερες γυναίκες στο πλευρό του, να είναι υπόδειγμα πατέρα και να κάνει ταινιάρες σαν το “Σκότωσέ τους Γλυκά”.

Νο8 David Beckham

 

Σλιπάκια πιάνει στα χέρια του σε χρυσό τα μετατρέπει, ο 37χρονος Βρετανός ποδοσφαιριστής, για να μην πούμε για το τι ωραία που σήκωνε την ολυμπιακή φλόγα φέτος.

Νο7 Bradley Cooper

 

Πέρυσι το περιοδικό People τον είχε ανακηρύξει ως τον πιο σέξι άντρα της χρονιάς, ενώ το GQ του έδωσε το βραβείο “O Άντρας της Χρονιάς”. Φέτος είπε να κάνει πιο σοβαρά πράγματα από το να βραβεύεται για το στυλ του, όπως το να γυρίσει την ταινία “Silver Linings Playbook”, που πάει για ¨Οσκαρ.

Νο6 Chris Hemsworth

O “ουγκ” που όλες αγάπησαν. Ο ξανθομάλλης Chris που κέρδισε κυρίως κοινό με τους κοιλιακούς του ως Thor συνεχίζει να μένει αξέχαστος στις γυναίκες και αυτή τη χρονιά, αφού τον είδα και τον θυμήθηκαν στη “Χιονάτη και ο Κυνηγός”, αλλά και στο “Avengers”.

No5 Ryan Gosling

Δεν έκανε απολύτως τίποτα φέτος, αλλά η απουσία του ήταν αισθητή.

Νο4 Christian Bale

Ποτέ άλλοτε ένας άντρας με στολή υπερήρωα δεν ήταν τόσο γοητευτικός όσο ο Christian (και επίσης δεν πήρε και τόσα λεφτά όσο ο Christian – 40 εκατομμύρια δολάρια).

No3 Michael Fassbender

Νταξ τι να λέμε…θες να πούμε; Eπαιξε στον Προμηθέα, ενώ ο ρόλος του ως sex addict για το “Shame” χτυπάει οσκαρικά καμπανάκια.

No2 David Gandy

 

Το 32χρονο μοντέλο από το Essex της Μεγάλης Βρετανίας έχει κάνει πολλές γυναίκες να αναστενάξουν όταν τον είδαν για πρώτη φορά μέσα σε μία βάρκα με λευκό μαγιό για τις ανάγκες διαφημιστικής καμπάνιας αρώματος. Ωστόσο, το παιδί δεν είναι μόνο φρου-φρου και αρώματα, αλλά κατέχει και τον γραπτό λόγο. Αρθρογραφεί. Αμέ.

No1 Hugh Jackman

Αυτός ο άνθρωπος αυτός, είναι ο άλλος μας μισός. Ναι, ο Hugh Jackman (και οι κοιλιακοί του μαζί) είναι ο άντρας που θέλουν όλες οι γυναίκες στα γραφεία του Cosmo. Γιατί; Γιατί είναι ωραίος, γιατί έχει σωματάρα, γιατί ξέρει να παίζει από τον λυκάνθρωπο μέχρι τον Γιάννη Αγιάννη, αλλά προπάντων γιατί ξέρει να κλαίει. Και οι άντρες όταν κλαίνε είναι ωραίοι κύριοι.

 

cosmos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *