Καρτ Ποστάλ:Ποια διάσημα ονόματα θα δούμε στο πλευρό του Ανδρέα Κωνσταντίνου στην νέα σειρά της ΕΡΤ;

 

Καρτ-Ποστάλ-Χίσλοπ-660x3301 copy

 

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται στον γραφικό Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη τα γυρίσματα για την καινούρια σειρά της ΕΡΤ, την “Καρτ ποστάλ”, που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της διάσημης Βρετανίδας συγγραφέα Βικτόρια Χίσλοπ.

Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά και το “Τηλέραμα”, τον κεντρικό ήρωα και βασικό πρωταγωνιστή της σειράς, έναν Άγγλο αρχαιολόγο ελληνικής καταγωγής, τον Τζόζεφ, ενσαρκώνει ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, που αποτελεί και τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στις 12 αυτοτελείς ιστορίες της σειράς. 

Μάλιστα, το δημοσίευμα αποκαλύπτει ότι πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για ένα ακόμα επεισόδιο, στο οποίο θα πρωταγωνιστήσει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, με την
ιστορία να εξελίσσεται στο Λασίθι, όπου ο γοητευτικός αρχαιολόγος αποφασίζει να κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του, τη Σάρα, που την υποδύεται η Κρυσταλλία Κεφαλούδη. Η Σάρα όμως προδίδει τον Τζόζεφ, ο οποίος καταρρέει και τότε γνωρίζει τον Άκη (Βασίλης Χαραλαμπόπουλος), με τον οποίο μοιράζονται τον ίδιο πόνο, αφού και η δική του σύντροφος τον έστησε στα σκαλιά της εκκλησίας πριν από 15 χρόνια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *