Οι πιο καλοντυμένες stars της εβδομάδας

Ποιες ξεχώρισαν για τις εμφανίσεις τους;

Κάθε Παρασκευή, σας παρουσιάζουμε τις κυρίες της διεθνούς showbiz που ξεχώρισαν για τις καλαίσθητες εμφανίσεις τους.
Gwyneth Paltrow Η βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιός βρέθηκε στο φιλανθρωπικό gala Golden Heart που διοργάνωσε ο Michael Kors στη Νέα Υόρκη. Η Paltrow έδειξε το καλογυμνασμένο σώμα της με μικρό μαύρο, αποκαλυπτικό φόρεμα του Αμερικανού σχεδιαστή και λευκές γόβες Jimmy Choo.
Victoria Beckham H superstar σχεδιάστρια εμφανίστηκε, την περασμένη Κυριακή, για shopping στους δρόμους του Λονδίνου με σύνολο που έφερε την υπογραφή της Miuccia Prada. Μια πράσινη φούστα με έντονα prints, ένα απλό, μαύρο τοπ, ασορτί cardigan και τα ψηλοτάκουνα BB pumps του Manolo Blahnik συνέθεσαν το preppy look της Victoria που δεν μας έχει συνηθίσει σε στυλ που δεν φέρουν την υπογραφή της.
Kate Moss Το supermodel φλέρταρε με το militaire look στην έκθεση έργων του φωτογράφου και φίλου της, Tim Walker, την οποία οργάνωσε ο οίκος Mulberry στο Λονδίνο. Με χακί,λ ολόσωμη φόρμα, καλοραμμένη, ασύμμετρο, μαύρο παλτό και ankle boots η Kate μας θύμισε γιατί θεωρείται, μέχρι και σήμερα, ένα από τα μεγαλύτερα fashion icons όλων των εποχών.
Dita Von Teese Στη Νέα Υόρκη, και συγκεκριμένα σε εκδήλωση γνωστού αλκοολούχου ποτού, του οποίου είναι το πρόσωπο, παραβρέθηκε η Dita von Teese. Η χορεύτρια του burlesque υιοθέτησε μία από τις πιο hot  χρωματικές τάσεις της σεζόν, το κόκκινο Βουργουνδίας, με vintage, New Look φόρεμα από ταφτά και peep toes του Christian Louboutin στην ίδια, μπορντώ απόχρωση.
Jaime King Η ηθοποιός ήταν από της καλεσμένες της σταρ στυλίστριας, Rachel Zoe, για το λανσάρισμα της νέας σειράς ρούχων και αξεσουάρ της, που έγινε στο Δυτικό Χόλιγουντ. Η King εμφανίστηκε με chic σύνολο, σε μωβ αποχρώσεις, του Christian Dior, και ψηλοτάκουνα από βελούδο, επίσης του iconic παρισινού οίκου.

Queen.gr

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *