Παρουσίαση της νέας συλλογής DOCA για Άνοιξη – Καλοκαίρι 2015.(Video)

Το “Palettino Magazine” σας  παρουσιάζει το επίσημο video της νέας κολεξιόν της δημοφιλής εταιρείας DOCA για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2015.

Φαντασία ,κέφι και μεράκι απο όλους τους συνεργάτες της γνωστής ελληνικής εταιρείας DOCA που κατάφεραν να πετύχουν και φέτος το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αναδεικνύοντας  την μοναδικότητα και της φετινής εντυπωσιακής συλλογής σε τσάντες ,παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε γυναίκα που θέλει να ξεχωρίζει.

Απολαύστε το  πολύ όμορφο video:

Η εταιρεία DOCA, κυκλοφόρησε επίσσης το νέο της κατάλογο για την Άνοιξη/Καλοκαίρι του 2015, και πραγματικά δεν ξέρουμε τι να πρωτοδιαλέξουμε γιατί είναι όλα πανέμορφα. Η νέα τους συλλογή είναι χωρισμένη σε 5 ενότητες, με τίτλους όπως, Greek islands, White fits black, City Escape, Shady pop, και Floral Tribute ανάλογα με τα χρώματα και τα μοτίβα των ρούχων και των αξεσουάρ που την απαρτίζουν. Στην νέα αυτή καμπάνια, πρωταγωνιστούν τα έντονα καλοκαιρινά αλλά και τα παστέλ χρώματα, χωρίς όμως να λείπουν το άσπρο, το μαύρο αλλά και το μπλε που είναι το χρώμα/σήμα-κατατεθέν της χώρας μας και των νησιών της. Απολαύστε  μέρος του καταλόγου που θα βρείτε στις παρακάτω φωτογραφίες:
Doca catalogue SS2015 Doca catalogue SS2015 Doca catalogue SS2015 Doca catalogue SS2015 Doca catalogue SS2015 Doca catalogue SS2015 Doca catalogue SS2015 Doca catalogue SS2015 Doca catalogue SS2015 Doca catalogue SS2015 Doca catalogue SS2015 Doca catalogue SS2015 Doca catalogue SS2015 Doca catalogue SS2015
 Τα προιόντα DOCA θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλαδα καθώς και στο ηλεκτρονικό κατάστημα :

http://shop.palettino.gr

 

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές  έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *