Περιστατικό σάτυρου Ν.Σμύρνης:”Είχα τρομοκρατηθεί γιατί ήμουν μόνη στο δρόμο. Ήμουν εύκολο θήραμα, μόνη σ ένα δρόμο σκοτεινό”.(Video)

 

BIASTHS_NEO_2_2

Χιλιάδες γυναίκες επιστρέφουν το βράδυ στο σπίτι τους έχοντας τα μάτια τους ορθάνοιχτα, κρατώντας στα χέρια τους σφιχτά τα κλειδιά τους προκειμένου να προφυλαχτούν ανά πάσα στιγμή, καρδιοχτυπούν και τρέμουν όταν διασχίζουν έναν σκοτεινό δρόμο μόνες τους.

Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα και ο τρόμος που βιώνουν γυναίκες όλων των ηλικιών οι οποίες τρέμουν μήπως πέσουν θύματα κάποιου επίδοξου βιαστή ο οποίος μπορεί να τις ακολουθήσει και να τους επιτεθεί σε κάποιο σκοτεινό δρόμο. Λίγες μέρες μετά την απόπειρα βιασμού μιας 20χρονης από ταξιτζή στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και τον επιδειξία που αυνανίστηκε μπροστά σε μια γυναίκα στο Αγρίνιο, η υπόθεση που κατήγγειλε η νεαρή make up artist, Δανάη Ακριβιάδου συγκλονίζει.

Η νεαρή έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του σπιτιού της στη Νέα Σμύρνη στο οποίο φαίνεται να την ακολουθεί ένας νεαρός ο οποίος έχει έξω το μόριο του και την αναζητούσε μέσα από την γυάλινη εξώπορτα της οικίας της. Η Δανάη Ακριβιάδου ενώ είχε ήδη υποβάλλει μήνυση στο Α.Τ. της περιοχής, ανάρτησε το βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook προκειμένου να επιστήσει την προσοχή και σε άλλες γυναίκες.

Η ίδια μίλησε στο protothema.gr και περιέγραψε το τρομακτικό βράδυ που βίωσε επιστρέφοντας στο σπίτι της: «Αρχικά γυρνούσα από την περιοχή της Καλλιθέας, όταν στη λεωφόρο Βενιζέλου στη Νέα Σμύρνη, αισθάνομαι ότι κάποιος με ακολουθεί. Ήμασταν με τα πόδια και εγώ και εκείνος. Αισθάνθηκα κάπως ανήσυχα εκείνη την ώρα γιατί ήταν και αργά ήταν γύρω στις 00:30. Ξεκίνησα να περπατάω πιο γρήγορα προς το σπίτι μου. Κάποια στιγμή τον έχασα, αλλά έκανα λάθος γιατί την ώρα που κατευθυνόμουν προς την είσοδο της πολυκατοικίας τον είδα ξανά. Άνοιξα την πόρτα, μπήκα γρήγορα και ταυτόχρονα έκλεισα με τα χέρια την πόρτα, ώστε να μην έχει χρόνο να μπει. Τότε, όπως φαίνεται στο βίντεο, εμφανίζεται αυτός..

Εγώ μέχρι τότε δεν ήξερα ότι αυτός περπατούσε και είχε έξω το μόριο του. Στην κάμερα το είδα. Χωρίς δεύτερη σκέψη πήγα στην αστυνομία και έκανα μήνυση» περιγράφει και προσθέτει: «Όλο αυτό το σκηνικό διαρκεί τουλάχιστον πέντε λεπτά. Δεν μου έχει μιλήσει καθόλου και είναι σαν μια σκιά. Είχα τρομοκρατηθεί γιατί ήμουν μόνη στο δρόμο και η αλήθεια είναι πως καθημερινά ακούμε πάρα πολλά. Ήμουν εύκολο θήραμα, μόνη σ ένα δρόμο σκοτεινό».

Η Δανάη Ακριβιάδου αναφέρει ότι δέχτηκε μηνύματα και από άλλες γυναίκες που αναφέρουν ότι αναγνώρισαν τον νεαρό άνδρα ο οποίος έχει επαναλάβει τις χυδαίες πράξεις του και σε άλλα θύματα: «Μου έχουν στείλει πολλά μηνύματα με κάποιον συγκεκριμένο τύπο γύρω στα 22 με 24, ο οποίος φαίνεται να το έχει κάνει ξανά αυτό και σε άλλες κοπέλες. Η αστυνομία έχει έρθει και έχει πάρει αποτυπώματα από την πόρτα.  Η κάμερα αυτή είναι δική μου και έχω άμεση πρόσβαση σε αυτήν» αναφέρει η νεαρή makeup artist.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός έχει αναγνωριστεί και συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης.

newsbreak.gr

BANNER PALETTINO SALE

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *