Ποιοι καλλιτέχνες είναι… “Μερακλήδες”;

DSCN7930

Σε γνωστό καλλιτεχνικό στέκι της Κυψέλης, έχει εξελιχθεί το ψητοπωλείο “Οι Μερακλήδες”.

Εκεί μαζευόμαστε μετά τις παραστάσεις για καλό φαγητό, κρασάκι και κους κους μέχρι αργά.

Πιστέψτε με, αν υπήρχε μία κρυφή κάμερα να καταγράφει τα όσα λέμε εκεί, να είσαστε σίγουροι πως θα γινόμασταν πρωτοσέλιδο! Ξέρετε τώρα, λίγο το κρασάκι, λίγο η καλή παρέα, λίγο η αποφόρτιση της ημέρας, φέρνουν την χαλαρή και αληθινή συζήτηση όπου πολλές φορές, λέμε αλήθειες που υπό άλλες συνθήκες, να μην λέγαμε ή να μη παραδεχόμασταν.

Βέβαια πολλά βράδια, το γυρνάμε στον χαβαλέ, το τραγούδι και τον χορό (έτσι και πάλι γινόμαστε θέμα για την πρώτη σελίδα!!) χαχαχαχα. Πέρα απ’ την πλάκα, θά’θελα να ευχαριστήσω τον Σπύρο και την Μαρία, το ζευγάρι που έχει το στέκι μας και μας περιποιείται τέλεια! Δεν σας κρύβω πως εκεί, έχουν κλειστεί και καλλιτεχνικές συνεργασίες αλλά και έχουν συζητηθεί θέματα μεταξύ μας, όπου κάποια στιγμή δημοσιοποιήθηκαν στα κανάλια!

Πάρτε λοιπόν τώρα μία οπτική γεύση απ’ τους φίλους – μερακλήδες…

 

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.

 

Φωτογραφίες:

DSCN7680

1.      Εγώ και o Johnny Bαβούρας, αφού φάγαμε τον αγλέορα, το ρίξαμε στις χαριτωμενιές! Αν περιμένατε σοβαρή φώτο, σπεύσατε άλλου!

DSCN7665

2.  Ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Δρίτσας και ο Θοδωρής Κατσικαλούδης, με έβαλαν στη μέση, ενώ περιμένουμε με αγωνία, τα εδέσματα…

DSCN7669

3. Τι έγινε ρε Θοδωρή; Άδειασες το πιάτο και δεν πήρα χαμπάρι;

DSCN77224.  Η Σοφία Βόσσου, έφαγε όσο ένα πουλάκι και τώρα θέλει φιλάκι, στο μαγουλάκι! Να το δώσω; Το εξετάζω… ενώ η Μαρία (ιδιοκτήτρια) παρακολουθεί.

DSCN79305.  Ο Άγγελος Καλαβρυτινός (συνθέτης), η Μαρία, εγώ, ο Σπύρος (ιδιοκτήτης) και η Ελένη Φιλίνη με μία φίλη της, ποζάρουμε, όλο χαμόγελο, στον φακό του “Palettino magazine”.

DSCN80356.  Να και ο Mr “Σ’αγαπάω μ’ ακούς;” Γιώργος Σαλαμπάσης .

DSCN80477.  Εδώ η παρέα ξεφαντώνει! Αφού φάγαμε και ήπιαμε, το ρίξαμε στο γέλιο και στις χορευτικές φιγούρες! Σπύρος Μπίμπιλας, Μαρία, Γιώργος Σαλαμπάσης, Κώστας Γόνης, Βασίλης Καμίτσης και Γιώργος Μακρής.

DSCN84218. Ο Άγγελος Καλαβρυτινός, η Μαρία και ο Χρήστος Φωτίδης με την σύζυγό του Σίσσυ κι εμένα στη μέση, χαμογελάμε… επειδή έρχεται το επιδόρπιο!!

DSCN84279.  Η Ελένη Φιλίνη, προσπαθεί να “γλεντήσει” το σουβλάκι της, ενώ της κάνουμε τη ζωή δύσκολη εγώ και ο μίμος Γιάννης Τσιτουρίδης!

DSCN8550
10. Ο Σφυράκης jr (το βαφτιστήρι μου), ταίζει τον νονό του, υπό το βλέμμα του μπαμπά, Νεκτάριου. Είδατε πως αντιστρέφονται καμιά φορά οι ρόλοι;

DSCN855111.  Νεκτάριος και Μάνος Σφυράκης, Κώστας Γόνης, Γιάννης Βασιλείου μ΄έναν φίλο του και Άγγελος Καλαβρυτινός, σε Χριστουγεννιάτικη έξοδο, στους “Μερακλήδες”.

DSCN858212.  Ο Γιώργος Κοντογιάννης και ο Θοδωρής Κατσικαλούδης (απ’τη καλοκαιρινό team του Μάρκου Σεφερλή), η Μαρία, εγώ και η Ελένη Φιλίνη με τον Χρήστο Φωτίδη, προπαραμονή Χριστουγέννων.

DSCN8863

13.  Ελένη Φιλίνη, Χρήστος Φωτίδης, Σπύρος και Μαρία, εγώ με μία φίλη και έναν φίλο και ο Βασίλης Καμίτσης, πριν λίγες μέρες, σε μία όμορφη συνάντηση για καλό φαγητό και καλλιτεχνικό κους κους.

12132556_473765462808104_4959051000661898075_o14. Ο Βασίλης Καμίτσης καταβροχθίζει αγέρωχος το σουβλάκι του, υπό το δικό μου, γεμάτο απορία βλέμμα, ενώ ο Σπύρος Ιωάννου χαμογελάει στον φακό.

 


 

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *