Πόδια έτοιμα για καλοκαιρινά σανδάλια!

Αυτά είναι τα μυστικά για το πως πρέπει να φροντίζεις τα πόδια σου όλο το καλοκαίρι για να τα επιδεικνύεις φορώντας τα σανδάλια σου!                             
Το κρύο ποδόλουτροΈνας καλός τρόπος για να αναζωογονήσεις τα κουρασμένα σου πόδια είναι το συστηματικό κρύο ντους από τους αστραγάλους έως τους γλουτούς, με σκοπό να βελτιώσεις την κυκλοφορία και να προλάβεις μια πιθανή εμφάνιση κιρσών
Το καλό στέγνωμαΦρόντισε να σκουπίζεις με επιμέλεια τα πόδια σου μετά το μπάνιο. Εάν ταλαιπωρείσαι συχνά από μυκητιάσεις χρησιμοποίησε το σεσουάρ για να απομακρύνεις κάθε ίχνος υγρασίας.podia-2-929-gallarge
Το καλό στέγνωμαΦρόντισε να σκουπίζεις με επιμέλεια τα πόδια σου μετά το μπάνιο. Εάν ταλαιπωρείσαι συχνά από μυκητιάσεις χρησιμοποίησε το σεσουάρ για να απομακρύνεις κάθε ίχνος υγρασίας.
podia-4-929-gallarge
Οι κούρες ενυδάτωσηςΚατάλληλα γι’ αυτή την περίπτωση θεωρούνται όσα προϊόντα περιέχουν στη σύνθεσή τους φυτικά εκχυλίσματα χαμομηλιού και λεβάντας που ανακουφίζουν τα κουρασμένα πόδια, χαρίζοντας τους δροσιά και ευεξία. Θυμήσου να απλώνεις τις ενυδατικές κρέμες ή λοσιόν στα πόδια αμέσως μετά το μπάνιο, ώστε να εξασφαλίσεις έξτρα υδάτωση και καλύτερη απορρόφηση των συστατικών.
podia-3-929-gallarge
Μια αυτοσχέδια καταπραϋντική κρέμα ποδιώνΘα χρειαστείς ένα κουταλάκι του γλυκού ξίδι από βύνη και ένα κεσεδάκι γιαούρτι. Ανακάτεψε καλά τα δύο υλικά και τρίψε το μείγμα πάνω .στα πόδια σου. Άφησέ το για 5 λεπτά και ξέπλυνε με χλιαρό νερό.
Η ελαφρόπετραΜία φορά την εβδομάδα, απολέπιζε το σκληρό δέρμα με ελαφρόπετρα, επιτυγχάνοντας παράλληλα και ένα είδος ευεργετικού μασάζ σε όλη την πατούσα, από τις φτέρνες έως τα δάχτυλα.
podia-5-929-gallarge

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση

Εκπτώσεις έως -60% στο:http://shop.palettino.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *