Σημειωματάριο σε κάνει να κλαις κάθε φορά που γράφεις!

Η σχεδιαστική ομάδα της εταιρείας Magnus Ferreus είχε στο μυαλό της το καθάρισμα των κρεμμυδιών όταν αποφάσισε να φτιάξει το Onion Notebook ή αλλιώς το… κρεμμυδο-σημειωματάριό του. Όπως μαρτυρά και το όνομά του, το τετραδιάκι θα σας κάνει να κλάψετε πολύ κάθε φορά που θα γράφετε κάτι στις σελίδες του. Ευτυχώς, βέβαια δεν… μυρίζει σαν κρεμμύδι! Οι σελίδες του τετραδίου έχουν υποστεί ειδική επεξεργασία με τις ουσίες που υπάρχουν στα έλαια των κρεμμυδιών και είναι υπεύθυνες για το κλάμα των ανθρώπων όταν τα καθαρίζουν.

perierga.gr - Σημειωματάριο σε κάνει να κλαις κάθε φορά που γράφεις!

Η θερμότητα που προκαλείται από την τριβή της γραφής στη σελίδα κάνει τις ουσίες αυτές να εξατμίζονται και να φτάνουν με τον αέρα στα μάτια των χρηστών που… δακρύζουν και κλαίνε γοερά! Ο Thomas, διευθύνων σύμβουλος της Magnus Ferreus αναφέρει σχετικά: «Όλοι περνούν πολύ χρόνο για να γράψουν σε φορητούς υπολογιστές αλλά ποτέ δεν έχουν συγκινηθεί. Θέλαμε λοιπόν να το αλλάξουμε αυτό με τη δημιουργία ενός επαναστατικού προϊόντος που θα προκαλεί κύματα συγκίνησης στη χρήση του…».

perierga.gr - Σημειωματάριο σε κάνει να κλαις κάθε φορά που γράφεις!
perierga.gr - Σημειωματάριο σε κάνει να κλαις κάθε φορά που γράφεις!

 

perierga.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *