Το ζευγάρι που έκανε μόδα το #followmeto παντρεύτηκε και έβγαλε μοναδικές φωτογραφίες

21950308_murad_osmann2.limghandlerΌλα ξεκίνησαν το 2011 όταν η Natalia Zakharova ταξίδεψε για πρώτη φορά με τον φίλο της Murad Osmann στη Βαρκελώνη. “Γυρνούσαμε στην πόλη χαζεύοντας την ομορφιά της. Εγώ ήθελα να επισκεφθώ κάθε γωνιά της ενώ ο Murad να βγάλει φωτογραφίες. Κάποια στιγμή τον τράβηξα από το χέρι για να του δείξω κάτι και όπως καταλαβαίνετε αυτό δεν τον εμπόδισε να τραβήξει φωτογραφία. Κάπως έτσι γεννήθηκε το project #followmeto και άλλαξε η ζωή μας”.

Από τότε έχουν περάσει 4 χρόνια και ο Murad μαζί με τη Natalia έχουν ταξιδέψει από το Bali μέχρι την Κίνα, την Αυστρία και τη Σιγκαπούρη και έχουν φωτογραφηθεί όπως τότε στη Βαρκελώνη. Αυτό που ξεκίνησε ως ένα απλό hashtag στο Instagram έγινε βιβλίο,

εμφανίστηκε στην καμπάνια #WatchHungerStop του Michael Kors και στην έκθεση που έγινε στην έπαυλη Versace στο Μαϊάμι και μετράει πλέον πάνω από 190 χιλιάδες φωτογραφίες από διάφορους χρήστες.

Πριν λίγες μέρες ο Murad ανακοίνωσε στον κόσμο ότι παντρεύονται ανεβάζοντας μια φωτογραφία της Natalia, όχι σε κάποιον εξωτικό προορισμό αλλά στο μαγαζί ενός ράφτη.


Τα παιδιά λοιπόν παντρεύτηκαν και φυσικά οι φωτογραφίες του γάμου τους δεν ήταν τίποτα λιγότερο από πανέμορφες. Δες και μόνη σου.

 

cosmopolitan.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -60% στο : shop.palettino.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *