Άνοιξη 2015: Τα ρούχα και οι τάσεις που αδυνατίζουν τη σιλουέτα

Επειδή δεν φοράνε όλες οι γυναίκες small και μπορεί να έχουν καμπύλες, δες τα ρούχα της φετινής σεζόν που κολακεύουν τις πραγματικές γυναίκες!

Ένα χαλαρό σκούρο φόρεμα που “πέφτει” στο σώμα χωρίς να το σφίγγει είναι πάντα μια τέλεια επιλογή. (Blumarine)

Ένα μεγάλο V στο λαιμό, σε μια μπλούζα που πέφτει χαλαρά στους ώμους συνδυασμένο με midi φούστα που ανοίγει στα πλάγια είναι ένα look που κολακεύει πολύ τα σώματα σε κανονικό size. Η ζώνη είναι ένα ακόμα συν που αναδεικνύει τη μέση. (Lanvin)


Ένα σύνολο που έχει όλα όσα πρέπει για να κρύβει ατέλειες. Μπλούζα με δέσιμο στη μέση (κρύβει κοιλίτσα), παντελόνι χαλαρό στην περιφέρεια που στενεύει κάτω και μια μακριά ζακέτα είναι ένα ντύσιμο τρικ που λεπταίνει κάθε σώμα. (Bottega Veneta)


Τα σταθερά υφάσματα όπως το λεπτό suede και το δέρμα κρατάνε τι φόρμα τους και δίνουν σχήμα στο σώμα. Ένα στενό jacket με ένα ίσιο ή και φαρδύ παντελόνι δίνουν πάντα την αίσθηση της πιο λεπτής σιλουέτας. (Trussardi)


Το ατού κάθε γυναίκας που δεν είναι skinny είναι το ντεκολτέ και οι ώμοι. Ένα φόρεμα που αγκαλιάζει χαλαρά το σώμα και αφήνει ακάλυπτο το ντεκολτέ και τους ώμους είναι ότι πιο κολακευτικό για ένα σώμα με καμπύλες. Η ζώνη κάνει ακόμα πιο “θηλυκή” τη φιγούρα αφού τονίζει τη μέση.(Vivienne Westwood)


Ένα σωστός συνδυασμός από ρούχα που δημιουργούν διαφορετικά μήκη και φοριούνται το ένα πάνω από το άλλο μπορούν να δώσουν ένα πολύ μοντέρνο αποτέλεσμα. Ιδανικά προτίμησε ρούχα από λεπτά υφάσματα και φαρδιά πανωφόρια με ζώνη. (Marni)

Τα κρουαζέ ρούχα και αυτά που μοιάζουν με κιμονό και κλείνουν με ζώνη είναι πάντα πολύ κολακευτικά για ένα σώμα με έντονες καμπύλες. Φορώντας τα με ένα φαρδύ παντελόνι δίνουν ένα αποτέλεσμα πολύ urban και μοντέρνο αρκεί να το συνδυάσεις με ψηλά τακούνια, αφού το φλάτ παπούτσι “δεν βοηθάει” να αναδειχτεί αυτό το ντύσιμο. (Gucci)


Η μόδα με τα αμάνικα σακάκια είναι λες και δημιουργήθηκε για γυναίκες που δεν είναι πολύ λεπτές. Ένα μακρύ φαρδύ φόρεμα με ένα αμάνικο σακάκι είναι ότι πιο μοντέρνο και σωστό για να δείχνει τη σιλουέτα πιο λεπτή και πιο ψηλή. (Vera Wang)


Φορώντας με ζώνη χαλαρά πουκαμισο-φορέματα (σεμιζιέ) από σταθερά υφάσματα, θα έχεις σίγουρα ένα τέλειο αποτέλεσμα που κρύβει όσα πρέπει και αναδεικνύει όσα πρέπει. (Gucci)

missbloom.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *