Έλλη Κοκκίνου: Ο γιος της, η σχέση της και η ηλικία της

Η Έλλη Κοκκίνου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά και μεταξύ άλλων αποκάλυψε την ηλικία της αλλά μίλησε και για την σχέση της με τον Γιώργο Μπόγρη.
Για την κρίση στον χώρο του τραγουδιού, ανέφερε: «Τα πάντα έχουν μειωθεί και σε εμάς πολύ πιο νωρίς από ό,τι στους υπόλοιπους. Άλλωστε η διασκέδαση έχει γίνει πολυτέλεια πια, γι’ αυτό και κάνουμε συναυλίες εντός και εκτός Ελλάδος. Εγώ έχω κάνει και μια δεύτερη δουλειά. … Λόγω της κρίσης οι αποδοχές μου έχουν μειωθεί περίπου 60-70%. Την “τιμή” του πλέον κανένας δεν μπορεί να την κρατήσει ίδια με παλιά, θα ήταν εκτός πραγματικότητας. Είναι τεράστιο το ποσοστό της μείωσης που έχουμε δεχτεί».
Για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Γιώργο Μπόγρη, είπε: «Με τον Γιώργο είμαστε μαζί τρία χρόνια. Είμαστε το ίδιο με την αρχή, καθόλου πιο χαλαρά. … Δεν τις μετράω πόσες φορές μιλάμε στο τηλέφωνο – από το μία μέχρι το πολλές, βέβαια, υπάρχει και μια ισορροπία. Κάθε μέρα δεν είναι και το ίδιο. … Δεν περίμενα να κρατήσει τόσο. Δεν εννοώ για το “σοβαρό” επειδή ποτέ δεν ξεκινάω ποτέ κάτι για την πλάκα μου. Δεν το περίμενα ότι θα πάει έτσι σε καμία περίπτωση. Ποτέ μη λες ποτέ, λοιπόν, γιατί τα πράγματα σε διαψεύδουν, όπως και οι άνθρωποι».
Για την διαφορά της ηλικίας τους, δήλωσε: «Ο Γιώργος … είναι πιο ώριμος και από συνομηλίκους μου, εκεί που πρέπει είναι πιο ώριμος».
Για το αν ένιωσε ανασφάλεια για τη μεταξύ τους σχέση μιας και η ίδια ήταν πολύ γνωστή, εξήγησε: «Η επωνυμία δεν κερδίζει σχέσεις. Η προσωπικότητα σου, η γλυκύτητά σου γενικά ο χαρακτήρας σου κερδίζει τη σχέση. Αλίμονο αν την κέρδιζε η επωνυμία. … Όπως έχω ξαναπεί, ο Γιώργος μου έχει εξαφανίσει και μειώσει πάρα πολλές ανασφάλειες που είχα. Μου έχει ανεβάσει τη ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση πολύ περισσότερο».
Για τη σχέση της με τον γιο της, Αλέξανδρο, επισήμανε:«Υπάρχει κτητικότητα πολύ μεγαλη. Για παράδειγμα, το Πάσχα που ήμασταν στο σπίτι φίλων και ενώ δούλευα συγχρόνως, κοιμόμουν ελάχιστες ώρες. … Ήμασταν σε ένα κτήμα, λοιπόν, μαζί με τον κουμπάρο μου, τον Πάυλο (Σταματόπουλο), και με είχε πάρει λίγο ο ύπνος. Έγειρα λίγο και έκλεισα τα μάτια στον ώμο του νονού του, που τον λατρεύει. Με το που το κατάλαβε, ήρθε, με τράβηξε και έκατσε στην αγκαλιά μου. Εγώ ήθελα να το τσεκάρω αυτό και αφού έφυγε, το ξαναέκανα, και ήρθε και με ξανατράβηξε».
Για τη σχέση του γιου της με τον Γιώργο Μπόγρη αποκάλυψε:«Τον Γιώργο τον ξέρει φιλικά μόνο. Είναι σπάνιες οι φορές που έχουμε βρεθεί όλοι μαζί και με τον Γιώργο. Δεν το επιδιώκω κι εγώ, έτσι θεωρώ σωστό. Για κάθε ηλικία υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που μπορεί να δεχτεί. Άλλα πράγματα θα δεχτεί στα 5μισι, άλλα στα 6μισι και άλλα στα 10».
Για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου ή ενός ακόμα παιδιού είπε: «Χλωμό το βλέπω. Δεν λέω ποτέ, αλλά δεν το νομίζω. … Είμαι πλέον 43. … Δεν με νοιάζει να αποκαλύπτω την ηλικία μου. Δεν είμαι μεγάλη, αλλά για να κάνω κι άλλο παιδί…».

 

myworld.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *