Πρεμιέρα απόψε για το «Loca» στον Πειραιά :Κυανός-Droulias Brothers- Ζέρβα στο πιο «τρελό» live clubbing της πόλης.(video)

Η νύχτα στο Πειραία αλλάζει απο απόψε… γιατι΄΄; Μα γιατί ξεκινάει το «LOCA».

Είναι γεγονός, απόψε Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου το νέο hot spot του Πειραιά, ανοίγει τις πόρτες του και πραγματικά θα μας εκπλήξει με το νεανικό του σχήμα: Κυριάκος Κυανός , Droulias Brothers και η υπέροχη Ηλιάννα Ζέρβα υπόσχονται αξέχαστες βραδιές διασκέδασης καθε Παρασκευή ,Σάββατο και Κυριακή .

το «LOCA». με την διακόσμησή του,  τα φώτα του, τον ήχο του, έχει εξοπλιστεί με ότι πιο υπερσύγχρονο κυκλοφορεί και είναι σίγουρo πως θα μας απογειώνει με το ξεσηκωτικό πρόγραμμά του, στο απόλυτο live clubbing!

Ο dj θα δίνει τον ρυθμό, το νταούλι, το κλαρίνο και η λύρα, θα το απογειώνουν, στο πιο συναρπαστικό liveπρόγραμμα διασκέδασης, που δεν έχουμε ξαναζήσει μέχρι σήμερα.

Ένας ολοκαίνουργιος χώρος, ένα μοντέρνο νυχτερινό μαγαζί, που χτίστηκε εξ αρχής, για να φιλοξενεί κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, την πιο «τρελή», και ξέφρενη παρέα, του ελληνικού πενταγράμμου.

Ο Κυριάκος Κυανός, είναι γνωστός, ως από τους καλύτερους διασκεδαστές, με μεγάλα «γαλόνια» στην πλάτη του, οι Droulias Brothers, έχουν ένα μοναδικό τρόπο να μας ξεσηκώνουν και να «σπάνε» το μαγαζί, και η Ηλιάννα Ζέρβα, είναι η νέα λαϊκή φωνή, που θα μας απασχολήσει.

Γιατί πλέον όλα στη ζωή μας, θα είναι μία τρέλα, θα είναι «Loca» στην Τρούμπα του Πειραιά, Φίλωνος 76 . Η χημεία των τεσσάρων καλλιτεχνών, ταίριαξε από την πρώτη στιγμή, με τα πειράγματα και τις τρέλες, να δίνουν και να παίρνουν, ακόμα και κατά τη διάρκεια της φωτογράφισής τους, για την πρεμιέρα τους στο Loca Stage, όσο και για το κινηματογραφικών προδιαγραφών, βίντεο πρόμο, με την υπογραφή του Dj Airth!

Όλοι απο απόψε μπαίνουμε στο τρελό ρυθμό του ” Loca Stage”

Τηλεφωνο για ρεζερβέ : 6944313875

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι palettino-magazine-fw2122.jpg

ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής με αγορές άνω των 45ευρώ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *