Ανάλογα με το ζώδιο σου ξαναβρίσκεις έτσι την ισσοροπία σου!

timthumbΜε τις προκλήσεις και τα ζητήματα της καθημερινότητας συνεχώς να αυξάνονται, είναι λογικό κάποια στιγμή να χάνουμε την ηρεμία μας, να βρισκόμαστε σε αδιέξοδο και να αισθανόμαστε χαμένοι. Αν βρίσκεσαι σε αυτή την κατάσταση, πίστεψέ μας, η αστρολογία μπορεί να σε βοηθήσει να ξαναβρείς τα πατήματά σου.

palettinoss17

Διάβασε παρακάτω το πώς, ανάλογα με το ζώδιο σου!

Κριός

Είσαι ανυπόμονος και αυθόρμητος. Γνωστό! Συχνά όμως κάνεις πράγματα που δε σε ωφελούν ή φτάνεις στα άκρα. Για να ξαναβρείς την ισορροπία σου, χρειάζεται να εξοικονομήσεις λίγο χρόνο για σένα, ώστε να ξεκουραστείς. Προσπάθησε να διαχωρίσεις την προσωπική από την επαγγελματική σου ζωή και απλοποίησε την καθημερινότητά σου, τόσο στη δουλειά, όσο και το σπίτι σου.

Ταύρος

Γίνεσαι νευρικός, άκαμπτος και ξεροκέφαλος, όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θέλεις; Αν ναι, τότε ήρθε η ώρα να αποκτήσεις την ισορροπία σου, αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο στο να σκεφτείς για το πώς οι ενέργειές σου επηρεάζουν τους άλλους. Κάντε μια συνειδητή προσπάθεια να ακούσεις πραγματικά τη θέση τους, πριν μιλήσεις για να στηρίξεις τη δική σου.

Δίδυμος

Συχνά βρίσκεσαι σε υπερένταση και έχεις νευρικότητα, αποτέλεσμα όλων αυτών των μετώπων που ανοίγεις και μετά δυσκολεύεσαι να κλείσεις. Κατ’ αρχάς σου χρειάζεται να μάθεις να ελέγχεις τα νεύρα σου και δεύτερον να βάζεις προτεραιότητες ανάλογα με το πόσο επείγον είναι κάτι από αυτά που έχεις να κάνεις. Έτσι θα ξαναβρείς την ισορροπία σου.

Καρκίνος

Το άγχος σου να φροντίσεις και να προστατέψεις τα δικά σου πρόσωπα συχνά είναι μεγάλο και ζορίζεσαι αρκετά, ξεπερνώντας σε κάποιες περιπτώσεις και τα όρια και φτάνοντας σε υπερπροστασία. Το πρώτο και κύριο που πρέπει να κάνεις είναι να συνειδητοποιήσεις ότι αν δε φροντίζεις εσύ τον εαυτό σου και δεν του προσφέρεις τα καλύτερα, δε θα μπορείς να το κάνεις στους άλλους.

Λέων

Η τόλμη από τη μια και η έντονη δημιουργικότητα από την άλλη μπορεί να σε οδηγήσουν σε αυταρχικές συμπεριφορά και αλαζονεία. Για να ισορροπήσεις αυτές τις δύο πτυχές της προσωπικότητάς σου πρέπει να μάθεις να ακούς!  Επικεντρώσου στους ανθρώπους δίπλα σου, στο σπίτι ή τη δουλειά σου, αντάλλαξε μαζί τους ιδέες και σκέψεις σου, δώσε τους την ευκαιρία να εκφραστούν και προσπάθησε να τους εμπνέεις κι όχι να επιβάλλεσαι.


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο :www.palettino.gr/radio


Παρθένος

Η τελειομανία σου και η υπέρ-ανάλυση λεπτομερειών μπορεί να σε τρελάνει. Για να βρεις την πνευματική και ψυχολογική σου ισορροπία βγες έξω και από το πρόβλημα και από την πόρτα του γραφείου ή του σπιτιού σου. Όσο παραμένεις κολλημένος/η μπροστά σε μια οθόνη υπολογιστή ή με το τηλέφωνο σου κάνει κακό, σε αντίθεση με την επαφή με τη φύση ή με τα ζώα.

Ζυγός

Η ισορροπία είναι το κύριο ζητούμενό σου, ο σκοπός της ζωής σου, συχνά όμως τη χάνεις κυρίως όταν προσπαθείς να ικανοποιήσεις τους πάντες κι αν δε τα καταφέρνεις νιώθεις ενοχές ή γίνεσαι θύμα εκμετάλλευσης. Κάνε μια συνειδητή προσπάθεια να υπερασπίσεις τον εαυτό σου, όχι μόνο μέσα από συζήτηση, αλλά και ρισκάροντας να ζητήσεις περισσότερα από αυτά που σου προσφέρονται, αν αισθάνεσαι ότι είναι πολύ λίγα.

Σκορπιός

Για όλα φταίνε τα πάθη σου, τα οποία μερικές φορές μπορούν να δημιουργήσουν εμμονή και ζήλια. Για να βρεις την ισορροπία σου, εκτός του ότι κάθε φορά που ετοιμάζεσαι για ξέσπασμα, πρέπει να παίρνεις βαθιές ανάσες αλλά να κάνεις και μεγάλη προσπάθεια να κρατήσεις μακριά από το μυαλό και την ψυχή σου τον αρνητισμό. Συχνά τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο πιστεύεις.

Τοξότης

Η αισιοδοξία σου είναι αυτή που σε κρατά όρθιο, αλλά συχνά ξεχνάς ότι στη ζωή δε γίνονται όλα όπως τα θέλουμε ή ελπίζουμε, ούτε το think positive πιάνει πάντα γι’ αυτό απογοητεύεσαι. Για να επανέλθεις στα ίσα σου, κάνε δύο ομάδες στόχων – προβλέψεων, μια αισιόδοξη και μια ρεαλιστική. Έτσι, σιγά-σιγά θα είσαι ικανοποιημένος με την πραγματικότητα.

Αιγόκερως

Είναι αρκετές οι στιγμές που όχι μόνο χάνεις την ισορροπία σου αλλά σε πιάνει ο πεσιμισμός και όλα τα βλέπεις «μαύρα». Για να επανέλθεις και να ανακτήσεις το ηθικό σου, προσπάθησε να καταγράψεις τις «φωτεινές στιγμές» της ζωής σου ή των τελευταίων ημερών. Κάνοντάς το θα δεις πόσα πράγματα έχεις καταφέρει και πόσες δυσκολίες ξεπέρασες και επιβίωσες.

Υδροχόοος

Είσαι απίστευτα ελεύθερο πνεύμα, ένα χαρακτηριστικό που μπορεί να όμως να δημιουργεί λανθασμένη εικόνα για σένα ή να δείχνεις αποστασιοποιημένος και απρόβλεπτος στους αγαπημένους τους ανθρώπους, άρα δύσκολο να σε πλησιάσουν. Προσπάθησε να επικοινωνήσεις τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τα σχέδιά σου μαζί τους. Το να τους «συμπεριλάβεις» στα πλάνα σου θα βοηθήσει κι εσένα να βρεις την ισορροπία σου και να μη νιώθεις ότι περιορίζεσαι εξ αιτίας τους.

Ιχθύς

Εξ αιτίας της υπερβολικής ευαισθησίας σου και του ευεπηρέαστου χαρακτήρα σου, εύκολα χάνεις την ισορροπία σου και σε πιάνει αυτολύπηση, νιώθεις ανεπαρκής ή χαμένος και δεν ξέρεις τι να κάνεις. Ο καλός ύπνος, ο διαλογισμός -ενδεχομένως- και η επαφή με τις τέχνες ή την φύση, κυρίως με το υδάτινο στοιχείο, θα σε βοηθήσουν να φορτίσεις τις μπαταρίες σου και να ξαναβρείς τα πατήματά σου.

astrology.gr


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

  1. palettinoss17

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *