Γιατί μπήκε η Καλαμάτα στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες

upl56e549bfcc13c

Με 740 χορευτές, που χόρεψαν επί 15 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα, ξεκινώντας στις 18.09 του Σαββάτου 12 Μαρτίου, η Καλαμάτα «έσπασε» το ρεκόρ Guinness στον χορό bachata,υπερτερώντας κατά 62 χορευτές του προηγούμενου κατόχου.

Χορεύτριες και χορευτές από την Καλαμάτα, αλλά και από τη Μεσσήνη, από την Αθήνα, τη Σπάρτη, τον Πύργο, την Τρίπολη, τη Λάρισα, τη Θεσσαλονίκη, την Καστοριά, την Αλεξανδρούπολη, την Κοζάνη και τα Γιαννιτσά συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία Βασιλέως Γεωργίου της Καλαμάτας, καταμετρήθηκαν και αφού πιστοποιήθηκε ο αριθμός τους, αλλά και η ορθή εκτέλεση της χορογραφίας, «έσπασαν» το ρεκόρ, σε μια εκδήλωση, την παρουσίαση της οποίας έκαναν ο Γιάννης Δομάτζης και η Λίνα Καλαποθάκη.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η χορογραφία για την επίτευξη του ρεκόρ ήταν εύκολη και την έμαθαν ακόμη και κάποιοι που δεν είχαν κάνει χορό ποτέ στη ζωή τους, ειδικά για να βοηθήσουν την Καλαμάτα στην επίτευξη του ρεκόρ.

thetoc.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *