Δείτε το Ελληνικό σε 5 χρόνια από σήμερα: Πάρκα, παραλία, ουρανοξύστες κι εμπορικά!(Video)

Είμαστε βέβαιες πως ανυπομονείς όσο κι εμείς να απολαύσεις τον νέο χώρο του Ελληνικού και, πράγματι, αυτή η… πολυπόθητη ώρα πλησιάζει όσο ποτέ. 

Είμαστε βέβαιες πως ανυπομονείς όσο κι εμείς να απολαύσεις τον νέο χώρο του Ελληνικού και, πράγματι, αυτή η… πολυπόθητη ώρα πλησιάζει όσο ποτέ. Το Ελληνικό αναμένεται να έχει αλλάξει ριζικά μορφή σε πέντε χρόνια από τη στιγμή που δρομολογηθούν συγκεκριμένα έργα και εσύ, έχει της ευκαιρία να… «ρίξεις μια ματιά» την προσεχή Τρίτη! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συνδεθείς με τον υπολογιστή ή το κινητό σου στο κανάλι του Ελληνικού στο YouTube, καθώς στις 12 το μεσημέρι, την Τρίτη 9 Νοεμβρίου θα ξεκινήσει το τρίτο webinar της Lamda Development.

Εκεί, σε μια εκδήλωση που παρουσιάζει η δημοσιογράφος Κατερίνα Παναγοπούλου, θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις το κεντρικό masterplan του έργου – που παρουσιάζεται για πρώτη φορά διαδικτυακά – όπως και αναλυτικότερες πληροφορίες γι’ αυτή τη μεγάλη αστική ανάπλαση και τα έργα που θα μεταμορφώσουν την περιοχή την ερχόμενη πενταετία. Σε περίπτωση που σου διαφεύγει, πρόκειται για την αξιοποίηση μίας περιοχής με συνολική έκταση 6,2 εκατ. τ.μ. στα οποία μεταξύ πολλών άλλων θα δημιουργηθεί το μεγαλύτερο πάρκο της Ευρώπης αλλά και μια νέα, έξυπνη και πράσινη πόλη

Παρακολουθώντας την παρουσίαση της ερχόμενης Τρίτης, θα δεις εικόνες από την εκτιμώμενη τελική μορφή του Ελληνικού, σε γενικό αλλά και πολύ ειδικό επίπεδο, σε σχέση με τα κυριότερα έργα που πρόκειται να ολοκληρωθούν – και να παραδοθούν στο κοινό, φυσικά – εντός της πενταετίας.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι palettino-magazine-fw2122.jpg

ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής με αγορές άνω των 45ευρώ!!!

Ήδη, μέσα από τα webinars της Lamda Development έχουμε πάρει μία ιδέα για το πώς το Ελληνικό θα αλλάξει – πραγματικά – τις ζωές μας. Αρχικά είδαμε τα σχέδια του Marina Tower, που θα είναι ο πρώτος ουρανοξύστης του Ελληνικού, με κατοικίες και γραφεία, πίσω από τη μαρίνα του Ελληνικού και ο οποίος είναι σχεδιασμένος ολοκληρωτικά με βάση τη βιωσιμότητα. Θα πρόκειται δηλαδή για ένα έξυπνο, πράσινο κτήριο, με περιβαλλοντικό προσανατολισμό.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι palettino-magazine-fw2122.jpg

ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής με αγορές άνω των 45ευρώ!!!

ΕΔΩ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ WEBINAR

Στο δεύτερο webinar, είδαμε ακόμα ένα εντελώς διαφορετικό χαρακτηριστικό του Ελληνικού: Το παράκτιο μέτωπο, με την ολοκαίνουρια παραλία μήκους ενός χιλιομέτρου και πλάτους έως και 50 μέτρων, που θα έχει ελεύθερη πρόσβαση, αλλά και τη Marina Galleria, τον χώρο που θα στεγάζει εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια και καφέ πλάι στη μαρίνα σκαφών.

ΕΔΩ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ WEBINAR

Το masterplan του Ελληνικού την Τρίτη, 9 Νοεμβρίου στο YouTube

Μετά την επιτυχία των δύο πρώτων webinars, η Lamda Development συνεχίζει εξίσου δυναμικά. Αυτή την Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021 στις 12.00 το μεσημέρι, μέσω του καναλιού του Ελληνικού στο YouTube μπορείς να παρακολουθήσεις σε απευθείας μετάδοση όλες τις λεπτομέρειες του masterplan του Ελληνικού και των μεγάλων έργων που πρόκειται να αλλάξουν για πάντα την περιοχή. Είναι βέβαιο, πως το Ελληνικό θα γίνει το μέρος που θα θέλεις να βρίσκεσαι καθημερινά και μπορείς από τώρα να φαντάζεσαι τη ζωή σου εκεί!

queen.gr

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι palettino-magazine-fw2122.jpg

ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής με αγορές άνω των 45ευρώ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *