Διάλεξε το σωστό μακιγιάζ ανάλογα με την ηλικία σου

Όπως κάθε τύπος δέρματος έχει και τα αντίστοιχα καλλυντικά περιποίησης, έτσι και κάθε ηλικία έχει τα δικά της χρώματα στο μακιγιάζ.

Πιο συγκεκριμένα, οι νεαρές ηλικίες έχουν μεγάλη γκάμα επιλογών σε χρώματα και αποχρώσεις. Μπορούν να φορέσουν τόσο έντονα, όσο και πιο γήινα χρώματα, ενώ αντιθέτως οι γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίες έχουν πιο περιορισμένες επιλογές. Γι’ αυτό τον λόγο και θα περιοριστούμε στο να αναλύσουμε περισσότερο το μακιγιάζ για μεγαλύτερες γυναίκες.

Αρχικό μέλημα μιας ώριμης γυναίκας είναι να προσέξει και να κάνει σωστή επιλογή των χρωμάτων που θα χρησιμοποιήσει, έτσι ώστε να δένουν ομοιόμορφα με τους τόνους της επιδερμίδας της και να την κολακεύουν.

Οι ουδέτερες και ζεστές αποχρώσεις στα χείλη είναι προτιμότερες, ενώ πρέπει να αποφεύγετε οτιδήποτε γυαλιστερό και έντονο.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι τόνοι του δαμασκηνί, με αποφυγή και πάλι της γυαλιστερής ή πολύ ματ υφής, είναι αποχρώσεις που ταιριάζουν άψογα στις επιδερμίδες αυτές, λόγω της ουδετερότητας του χρώματος.

Τέλος, χρησιμοποιώντας δαμασκηνί αποχρώσεις, μπορείτε να τονίσετε τις κορυφές του προσώπου, έτσι ώστε να αναδείξετε την χαμένη του φρεσκάδα και ακτινοβολία.

 

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο : shop.palettino.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *