ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ (από 16 ως 22 Φεβρουαρίου): Τι υπόσχεται το ζώδιό σου;

Γλιτώσαμε από τον ανάδρομο και αυτή η εβδομάδα αστρολογικά δείχνει πιο ευχάριστη για τις περισσότερες από εμάς. Τι υπόσχεται ζώδιο και ωροσκόπος λοιπόν;

ΚΡΙΟΣ
Εβδομάδα χαράς και διασκέδασης προβλέπεται για σένα η παρούσα. Το γέλιο άλλωστε είναι ένα στοιχείο που είναι απαραίτητο στη ζωή σου και πάντα το αναζητάς. Η διασκέδαση για εσένα είναι ανάγκη, ενώ έχεις το καταπληκτικό ταλέντο να μεταδίδεις χαρά και σε όσους σε περιβάλλουν. Όλα αυτά συν άλλα τόσα θα βγουν στην επιφάνεια αυτές τις μέρες και θα είσαι στο φόρτε σου με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από τη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στον Υδροχόο, αλλά και από τη νέα θέση του κυβερνήτη σου Άρη στο Κριό, από την Παρασκευή και μετά. Η εβδομάδα θα είναι καλή για τα οικονομικά σου, μιας και θα τα δεις να καλυτερεύουν και να αυξάνονται αισθητά. Μην ξοδεύεις όμως απερίσκεπτα και φρόντισε να προστατεύσεις τις οικονομίες σου και όχι να τις σπαταλήσεις για ακόμη μία φορά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, το λαμπερό σου χαμόγελο είναι αυτό που θα βοηθήσει να περάσεις ευχάριστες μέρες κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα. Οι φίλοι και ο έρωτας παίζουν σημαντικό ρόλο και μεγαλώνουν σημαντικά τη χαρά στη ζωή σου αυτές τις μέρες, τόσο αν είσαι δεσμευμένη όσο κι αν παραμένεις single.

Επαγγελματικές
Θα έχεις πολλές συζητήσεις και πολλές επαφές αυτήν την περίοδο στη δουλειά σου. Κινείς τα πράγματα με πολύ καλό τρόπο και θα δεις τα θετικά αποτελέσματα στο μέλλον. Μην αφήσεις να περάσουν ανεκμετάλλευτες οι ευκαιρίες για καινούρια ξεκινήματα ή οι προτάσεις που θα σου κάνουν. Τα έξοδα συνεχίζονται και οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις μερικές φορές σε βγάζουν έξω από το πρόγραμμα που έχεις. Μπορείς αυτήν την περίοδο να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
«Λίγα, αλλά καλά»… Aυτό είναι το ρητό που πρέπει να ακολουθήσεις πιστά αυτήν την εβδομάδα. Από τους στόχους σου διάλεξε και εστίασε σε αυτούς που σου φαίνονται περισσότερο εφικτοί. Είναι γεγονός πως από τη φύση σου είσαι ιδιαίτερα προσγειωμένη γεγονός που σε βοηθά να εκτιμάς όσα έχεις και να μην στραβοκοιτάς όσα έχουν οι γύρω σου. Με την Αφροδίτη, την κυβερνήτη σου, να εισέρχεται στον Κριό την Παρασκευή και τον Ερμή να παραμένει στον Υδροχόο, κάποια σκαμπανεβάσματα θα κάνουν την εμφάνισή τους στην ερωτική σου ζωή. Τα πράγματα θα είναι άλλοτε ευχάριστα και άλλοτε όχι και τόσο. Αυτό όμως δεν είναι οπωσδήποτε κακό. Με αυτόν τον τρόπο η σχέση σου θα δοκιμαστεί και θα δεις αν μπορεί να προχωρήσει μελλοντικά ή όχι. Η Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις κάποια σημαντικά, αν και μικρά βήματα, για την επαγγελματική σου εξέλιξη. Η ακρίβεια που σε διακρίνει και η οργανωτική σου ικανότητα σε βοηθούν να πλησιάσεις ακόμη περισσότερο στους στόχους σου.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή αυτήν την εβδομάδα φρόντισε να περάσεις χαλαρά και ρομαντικά, γιατί μπορεί να δεις μερικά πράγματα με αρνητικό μάτι και να στεναχωρηθείς. Απόφυγε αυτές τις ημέρες να κάνεις συζητήσεις για προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σου. Είναι κάτι που είναι καλύτερο να κάνεις την άλλη εβδομάδα. Όσο για εσένα που είσαι ακόμη single, να περιμένεις ένα πισωγύρισμα από άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος, αλλά πρέπει να εκτιμήσεις καλύτερα τα δεδομένα, αν σκοπεύεις να το δεχτείς ξανά στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, αυτή την εβδομάδα φρόντισε να προσέχεις τις κινήσεις σου. Μπορείς να λύσεις πολλά θέματα που είναι στάσιμα με τη βοήθεια που θα σου προσφέρουν οι συνάδελφοί σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι και στην καλύτερή τους φάση για αυτό φρόντισε να κάνεις αρκετή οικονομία, γιατί έχεις αρκετές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Βρίσκεσαι σε μία δύσκολη περίοδο και αυτό ήδη το έχεις καταλάβει. Το ζητούμενο είναι να βγεις πιο δυνατή από αυτές τις δοκιμασίες και να ξανασηκώσεις το κεφάλι σου ατενίζοντας αισιόδοξα το μέλλον. Προς το παρόν όμως πρέπει να παραμείνεις συνετή στα οικονομικά σου, γιατί η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη θα αυξήσει τα έξοδά σου, καθώς εσύ θα θυσιάζεις τα χρήματά σου ολοένα και περισσότερο στο βωμό του καταναλωτισμού. Στον ερωτικό τομέα, η μεγαλύτερη επιθυμία σου με τη νέα θέση της Αφροδίτης στον Κριό από την Παρασκευή και μετά, θα είναι η απόδραση. Καινούριες γνωριμίες θα σε αναστατώσουν και οφείλεις να ενεργήσεις με προσοχή, ιδιαίτερα αν διατηρείς μόνιμο δεσμό. Σε κάθε διεκδίκηση αυτών που θέλεις, κινδυνεύεις να χάσεις αυτά που έχεις, γι’ αυτό σκέψου πολύ καλά πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση.

Αισθηματικές
Η νέα θέση του Άρη στο Κριό την προσεχή εβδομάδα, θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου και θα κάνεις κινήσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Κάποιες συζητήσεις που ήθελες να κάνεις για θέματα που έχουν περάσει είναι καλύτερα να τις αφήσεις για το Σαββατοκύριακο. Πέρνα καλά και χαλάρωσε με τον σύντροφό σου, γιατί το έχετε και οι δύο πολύ ανάγκη. Αν πάλι δεν υπάρχει κάποια σχέση στη ζωή σου, αφιέρωσε τον ελεύθερο χρόνο σου σε πράγματα που σου αρέσουν και μην αναλώνεσαι με το να σκέφτεσαι συνέχεια το παρελθόν.

Επαγγελματικές
Οι στόχοι που έχεις για τη δουλειά σου βλέπεις σιγά-σιγά να υλοποιούνται με τον τρόπο που θέλεις εσύ. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές αυτήν την εβδομάδα για καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες, αλλά καλό θα ήταν να αφήσεις τις οριστικές αποφάσεις για αργότερα. Επίσης, μην κάνεις οικονομικές συναλλαγές που αφορούν στο μέλλον. Παράλληλα, πρόσεχε τα απρόοπτα έξοδα και κυρίως μην παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα επαγγελματικά σου θα πρωτοστατήσουν στη ζωή σου αυτήν την εβδομάδα μιας και η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στον Υδροχόο θα σε βάλει σε σοβαρά και δύσκολα διλήμματα όσον αφορά στο δρόμο που πρέπει να διαλέξεις και πού οι προοπτικές θα είναι καλύτερες για την ανέλιξη σου. Να είσαι ευέλικτη, γιατί η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό από την Παρασκευή και μετά θα σε κάνει επιπόλαιη και θα σου στερήσει την ορθολογική κρίση. Απόφυγε βιαστικές ενέργειες γιατί το μέλλον σου είναι αβέβαιο.

Αισθηματικές
Στα ερωτικά σου προβλέπονται απρόσμενες γνωριμίες, που μπορεί να σε βγάλουν εκτός ελέγχου και να δοκιμάσουν τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σου. Οφείλεις στον εαυτό σου και στον σύντροφό σου να εξετάσεις πολύ καλά τα δεδομένα σου πριν προβείς σε οριστικές αποφάσεις και τελεσίδικες πράξεις. Οι singles ενδώστε χωρίς αναστολές!

Επαγγελματικές
Μπορείς να τα πας πολύ καλά στη δουλειά σου, αρκεί να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και να βάλεις πρόγραμμα για το μέλλον της εργασίας σου. Συνεργασίες και καινούρια ξεκινήματα ευνοούνται, αρκεί να είναι πολύ καλά μελετημένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Στα οικονομικά, αυτήν την εβδομάδα μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου και να βρεις καινούριες πηγές εσόδων. Απόφυγε το Σαββατοκύριακο να κάνεις περιττά έξοδα και αγορές.

ΛΕΩΝ
Αρκετά ευχάριστη προβλέπεται η εβδομάδα αυτή, καθώς η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται σε ένα πολύ φιλικό για εσένα ζώδιο, αυτό του Υδροχόου, στις 19 του μήνα. Αποκτάς μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας και αναπτύσσεις νέα κίνητρα στις επαγγελματικές σου δραστηριότητες. Η ένταση στις συνεργασίες σου δεν θα πάψει να υφίσταται, αλλά τώρα πια παρουσιάζεσαι πιο επιδέξια και σοφή και μπορείς να την αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά. Το Σαββατοκύριακο, με τη νέα θέση του Άρη στον Κριό θα σου δοθεί η ευκαιρία να προωθήσεις αποτελεσματικά τα συναισθηματικά σου θέματα. Δεν θα λείψουν κάποιες απρόσμενες και απίθανες προσφορές, οι οποίες υπόσχονται ένα ευχάριστο ξάφνιασμα. Να ξέρεις ότι γενικότερα διανύεις μία περίοδο στην οποία όλα μπορούν να συμβούν και οι μικρές δυσκολίες που μπορεί να σου παρουσιαστούν δεν θα σου κόψουν το δρόμο.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα διαμορφώνεις ένα καλύτερο κλίμα στην συντροφική σου σχέση με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Κριό την Παρασκευή και να εξομαλύνει πιθανές συγκρούσεις και εντάσεις. Αν ανήκεις στην κατηγορία των singles του ζωδίου, αυτές οι ημέρες θα είναι πολύ τυχερές για εσένα καθώς οι συγκυρίες και οι συμπτώσεις θα λειτουργήσουν προς όφελός σου.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά. Μπορείς τώρα να ανοίξεις το δρόμο για νέες συνεργασίες και καινούρια ξεκινήματα με κάποιες συζητήσεις που θα κάνεις, ώστε όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή (που σίγουρα δεν είναι μακριά) να τις υλοποιήσεις. Στα οικονομικά σου απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και πολλά έξοδα. Φρόντισε να τακτοποιήσεις τυχόν εκκρεμότητες που έχεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τη περίοδο αυτή ο παράγοντας της τύχης αυξάνεται κατακόρυφα για όλα όσα θέλεις να κάνεις. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στον Υδροχόο θα σου δώσει την ευκαιρία μιας δραπέτευσης ή μιας αλλαγής. Ο Άρης και η Αφροδίτη την επόμενη ημέρα που θα εισέλθουν στον Κριό θα σου δώσουν μεγαλύτερη επιτυχία στην κοινωνική και επαγγελματική σου ζωή. Όμως, οι βασικές υποχρεώσεις σου παραμένουν και εκείνο που θα πρέπει να κάνεις είναι να μην παρασυρθείς από εντυπώσεις ούτε από τη γοητεία που μπορεί να ασκεί η εποχή και να παρασυρθείς σε έξοδα ή σε αμφίβολες επενδύσεις.

Αισθηματικές
Καλό θα είναι αυτήν την εβδομάδα να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις στη σχέση σου που σε προβληματίζουν για να νιώσεις καλύτερα πάνω από όλα εσύ. Είσαι σε έναν συνεχή εκνευρισμό που δεν σε «βγάζει» πουθενά. Καλό θα είναι να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων και να μιλήσεις ανοιχτά με τον σύντροφό σου για όλα όσα σε προβληματίζουν και σε ανησυχούν. Οι singles, βρείτε χρόνο να αφιερώσετε στους φίλους σας και να περάσετε ξέγνοιαστες και διασκεδαστικές στιγμές μαζί τους.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα αυτές τις ημέρες. Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στο χώρο της δουλειάς σου, τώρα αρχίζουν σιγά σιγά να ξεπερνιούνται. Μπορείς να κάνεις καινούριες συνεργασίες, αρκεί να έχεις υπολογίσει πρώτα κάθε λεπτομέρεια. Τα οικονομικά σου δεν είναι όπως θα ήθελες, αλλά με λίγη συνέπεια θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις και θα βάλεις σε σειρά και τις υποχρεώσεις που σε αγχώνουν εδώ και καιρό.

ΖΥΓΟΣ
Για εσένα η εβδομάδα αυτή θα κυλήσει κάπως νευρικά μέχρι την Πέμπτη που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη και καταλήγει πιο ήπια με τον Άρη να εισέρχεται στον Κριό την Παρασκευή. Από την άλλη, η κυβερνήτης σου Αφροδίτη θα κάνει την είσοδό της στον Κριό το βράδυ της ίδιας μέρας γεγονός που θα αποτελέσει αφορμή βελτίωσης των προσωπικών και επαγγελματικών σου ζητημάτων. Θα είναι σαν ένα είδος αναγέννησης και απαλλαγής από δυσκολίες που σε έπληξαν τους δύο τελευταίους μήνες. Οργάνωσε καλύτερα τις εξορμήσεις σου, βοήθησε εσύ η ίδια τα ερωτικά σου αλλά πρόσεξε και τη διαχείριση των χρημάτων σου. Μη φέρνεις στη μνήμη σου παλιές καλύτερες εποχές. Κάθε εποχή έχει τη δική της χάρη.

Αισθηματικές
Πρέπει να εξωτερικευτείς περισσότερο και να δείξεις τα συναισθήματά σου στον άνθρωπό σου, καθώς με τη στάση που έχεις αυτή τη στιγμή ρισκάρεις την πορεία της σχέσης σου. Άλλαξε τακτική για να αλλάξουν και τα πράγματα προς το καλύτερο. Το πλανητικό σκηνικό είναι λίγο περίεργο για εσένα που είσαι single. Κάνε λίγο υπομονή και μην εκδηλώνεσαι στο άτομο που έχεις ερωτευτεί αυτή τη χρονική στιγμή, γιατί τα αποτελέσματα που θα έχεις δεν θα είναι και τα καλύτερα.

Επαγγελματικές
Μπορείς να κάνεις πάρα πολλά στη δουλειά σου αυτές τις ημέρες και θα έχεις πολλές ιδέες που θα σου φέρουν την επιτυχία που θέλεις, αρκεί να μην αγχώνεσαι και κυρίως μην τα κάνεις όλα ταυτόχρονα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να μην κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος και ασχολήσου με νομικά και γραφειοκρατικά θέματα από το παρελθόν που ευνοούνται αυτό το διάστημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα οι στιγμές που θα ζήσεις δεν θα είναι και τόσο ευχάριστες, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά σου. Μην αγνοείς κάποιες δυσκολίες στον επαγγελματικό σου τομέα, αλλά μην τις υπερεκτιμάς κιόλας και τις αφήσεις να μπλοκάρουν την εξέλιξη ή την ανέλιξή σου. Καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σου θα σε γλιτώσει από περιττά έξοδα και από πιθανή δύσκολη θέση που μπορεί να βρεθείς. Μην παρασυρθείς από ποικίλους πειρασμούς των προσεχών ημερών, με τον Άρη να επηρεάζει έντονα το σκηνικό των διαπροσωπικών σου σχέσεων, από την Παρασκευή και μετά που θα εισέλθει στο Κριό.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου το κλίμα είναι πιο συνεννοήσιμο καθώς η συναισθηματική σου σχέση οδεύει προς βελτίωση. Καλλιέργησε την έμφυτη αισιοδοξία σου και βρες τρόπους να λύσεις τα προβλήματά σου ή να απομακρυνθείς από πρόσωπα που είναι βλαβερά για εσένα.

Επαγγελματικές
Χρειάζεται να οργανωθείς λίγο περισσότερο στη δουλειά σου για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Επίσης, καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται αυτήν την περίοδο αρκεί να βασίζονται σε λογικά επιχειρήματα και απτές αποδείξεις. Στα οικονομικά, αυτήν την εβδομάδα πρέπει να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό, καθώς απρόοπτα έξοδα θα σε νευριάσουν και θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα αυτή είναι γεμάτη υποσχέσεις για εσένα καθώς η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται την Πέμπτη στον φιλικό για εσένα Υδροχόο και ο Άρης και η Αφροδίτη εισέρχονται την επόμενη ημέρα στον Κριό, κάνοντας τα πράγματα πιο εύκολα για την επιδίωξη των στόχων σου. Τώρα θα έχεις την ευκαιρία να δεις τη θέση σου να σταθεροποιείται τόσο στις σχέσεις σου με τους ανθρώπους που αγαπάς, όσο και στα θέματα που αφορούν επιχειρηματικά ή καλλιτεχνικά σου όνειρα.

Αισθηματικές
Ερωτικά τονίζεται ο παράγοντας της τύχης και θα τα πας πολύ καλύτερα τις προσεχείς ημέρες χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν χρειάζεται και μια δόση υποχώρησης από τη μεριά σου, ιδιαίτερα αν διατηρείς μόνιμο δεσμό. Αν είσαι single, τα άτομα που θα σε προκαλέσουν θα είναι επιτέλους αυτά με τα οποία θα έχεις μεγαλύτερη πνευματική συγγένεια, παρά αυτά που θα έχουν ωραιότερη εξωτερική εμφάνιση. Αυτό πιθανόν να σε οδηγήσει και σε έναν συγκλονιστικό έρωτα!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να κάνεις συνεργασίες και να αρχίσεις να υλοποιείς σχέδια που έχεις σκεφτεί εδώ και καιρό. Ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν πρέπει να τις εκμεταλλευτείς γιατί είναι πολύ καλές. Στα οικονομικά θα πρέπει να κινηθείς με πολλή σύνεση, γιατί δεν είναι και στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να βρεις άμεσα καινούριες πηγές εσόδων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα πρέπει να αγωνιστείς σκληρά αυτή την εβδομάδα για να βάλεις στη σειρά την επαγγελματική και προσωπική σου ζωή. Οι καταστάσεις φαίνονται αποδιοργανωμένες και εσύ πρέπει να επιδείξεις ψυχραιμία και μετριοπάθεια, γιατί μπορεί να κάνεις λάθη, τα οποία θα αποβούν μοιραία για την επαγγελματική σου σταδιοδρομία, ιδιαίτερα τις ημέρες κοντά στη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη και θα σε επηρεάσει. Αν τελικά τα καταφέρεις, από την Παρασκευή και μετά, που ο Άρης και η Αφροδίτη θα εισέλθουν στον Κριό, θα ανταμειφθείς υπέρ του δέοντος. Τα οικονομικά σου είναι ένας πολύ ευαίσθητος τομέας και θα πρέπει να προβλέψεις τυχόν ζημιές για να προφυλαχτείς.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου προσπάθησε να μην είσαι οξύθυμη με τον σύντροφό σου ιδίως κοντά στη Νέα Σελήνη και μην πάρεις αποφάσεις εν θερμώ που πιθανόν μετά να μην επανορθώνονται. Οι singles προσπαθήστε να ανακαλύψετε αυτό που σας κάνει ευτυχισμένες και μετά αναζητήστε το!

Επαγγελματικές
Θα μπορείς τις προσεχείς ημέρες να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στη δουλειά σου με την υποστήριξη μάλιστα των συνεργατών σου. Παλιά θέματα που σε αγχώνουν τώρα βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις και θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση. Στα οικονομικά, θα πρέπει να κινηθείς με προσοχή, γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα χωρίς να το καταλαβαίνεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα αυτή προβλέπεται πολύ σημαντική για τη προσωπική και επαγγελματική σου ζωή, καθώς τόσο η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την Πέμπτη, όσο και ο Άρης που εισέρχεται στον Κριό την επόμενη ημέρα, σου προσδίδει όλα του τα χαρακτηριστικά. Οι αναταράξεις στον επαγγελματικό χώρο συνεχίζονται και τα προβλήματα δεν μπορούν ακόμη να τακτοποιηθούν, αλλά διαφαίνεται έντονο φως στον ορίζοντα των οικονομικών σου. Το Σαββατοκύριακο που η Αφροδίτη πλέον θα έχει εγκατασταθεί στον Κριό δώσε μια ευκαιρία ξεκούρασης στον εαυτό σου αλλά διατήρησε τα βασικά μέτρα ασφαλείας τόσο των συμφερόντων σου όσο και των κεκτημένων σου.

Αισθηματικές
Στον ερωτικό τομέα, οι ημέρες θα είναι φουρτουνιασμένες και ταραχώδεις. Θα κληθείς να αποφασίσεις με το ταίρι σου, αν θα βάλεις τα πράγματα στη θέση τους και θα κάνεις μια καινούρια αρχή ή αν θα βγάλεις τα πράγματα από τη θέση τους και θα δώσεις ένα τέλος. Η απόφαση είναι δική σου! Οι singles του ζωδίου θα περάσετε λίγο καλύτερα, με ξαφνικές νέες γνωριμίες που θα προκύψουν σε μία σας απόδραση.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα κινηθεί σε καλά επίπεδα, καθώς ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα που θα έχεις θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά θέματα που είναι στάσιμα εδώ και καιρό. Απόφυγε όμως να αναλάβεις και άλλες υποχρεώσεις, γιατί έχεις ήδη αρκετές. Συνεχίζεις να κάνεις προσπάθειες για να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου, γι’ αυτό έχε το νου σου…

ΙΧΘΕΙΣ
Αυτή η εβδομάδα αναμένεται να είναι κουραστική για εσένα. Με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Πέμπτη, θα δεις την συναισθηματική ή κοινωνική σου ζωή να παραμένει ρευστή και οι ανησυχίες σου θα αυξηθούν δικαιολογημένα. Ωστόσο, θα σου δοθούν ευκαιρίες να εδραιώσεις κάποια σημαντική σου σχέση ή έστω να βγάλεις κάποια ασφαλή συμπεράσματα γι’ αυτή μέσα από μία σοβαρή συζήτηση. Από την Παρασκευή και μετά που η Αφροδίτη και ο Άρης θα αποχωρήσουν από το ζώδιο σου και θα εισέλθουν στον Κριό καλό θα είναι να δράσεις παρασκηνιακά, καθώς αυτή η τακτική θα σε βοηθήσει να εδραιώσεις σχέσεις και συνεργασίες που εξελίσσονται κρυφά από τα μάτια των άλλων.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, φρόντισε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να του πεις για τις ανησυχίες σου. Μην τα κρατάς όλα μέσα σου, γιατί θα τον βάλεις σε ερωτηματικά. Διοργάνωσε κάτι το Σαββατοκύριακο μόνο για δύο και, με τις ευλογίες που θα σου χαρίσει η νέα θέση του Άρη στο Κριό, θα καταφέρεις να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Για εσένα που ακόμη αναζητάς το άλλο σου μισό, να ξέρεις ότι οι πλανήτες δεν είναι και τόσο ευνοϊκοί με το ζώδιό σου για να το βρεις, γι’ αυτό μην σπαταλάς το χρόνο σου άδικα και διασκέδασε μαζί με τους φίλους σου που ξέρεις στα σίγουρα ότι θα περάσεις όμορφα.

Επαγγελματικές
Αρκετός φόρτος εργασίας γι’ αυτήν την εβδομάδα σε περιμένει στον επαγγελματικό σου τομέα. Οι ευθύνες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές, οπότε φρόντισε να βάλεις πρόγραμμα και κυρίως προσπάθησε να μην σε ρίξει ψυχικά η στασιμότητα που μπορεί να έχεις σε μερικές καταστάσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην κατάσταση που θα θέλεις. Φρόντισε να κάνεις άμεσα κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου…

 

tlife.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *