Ελένη Μενεγάκη, αφιέρωμα :Σαν σήμερα γεννήθηκε το πιο αγαπητό κορίτσι της Ελληνικής τηλεόρασης!

%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%b5%ce%b3%ce%b1%ce%ba%ce%b7

Γενέθλια σήμερα για την Ελένη Μενεγάκη, μια παρουσιάστρια αγαπητή όσο καμία, που συνδυάζει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις με την οικογενειακή της ζωή και τα τέσσερα παιδιά της, με τρόπο που πολλοί θα ζήλευαν!


palettino


Η Ελένη Μενεγάκη γεννήθηκε στις 29 Οκτωβρίου του 1969 στο Ηράκλειο της Κρήτης. Την πρωτοείδαμε στο videoclip του Μιχάλη Ρακιντζή το 1990 για το τραγούδι «Προκαλείς». Στην τηλεόραση ξεκίνησε στο Μεγάλο Κανάλι ως συμπαρουσιάστρια στην εκπομπή «Κοκτέιλ» δίπλα στον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη και το Νίκο Διαμανταρίδη και έπειτα, ως συμπαρουσιάστρια, στο τηλεπαιχνίδι Mega Banca στο πλευρό του Γιώργου Πολυχρονίου.

Αποτέλεσμα εικόνας

Από το 1995 και για 10 χρόνια παρουσίαζε τον Πρωινό Καφέ στον ΑΝΤ1 και έχει παραλάβει πολλές φορές το τηλεοπτικό βραβείο «Αγαπημένη Παρουσιάστρια της Ψυχαγωγικής Ζώνης».

Αποτέλεσμα εικόνας

Από το Σεπτέμβριο του 2005 παρουσίαζε το πρωινό μαγκαζίνο στον Alpha με τίτλο «Καφές με την Ελένη».
Αποτέλεσμα εικόνας

Μετά από 16 χρόνια, το Σεπτέμβριο του 2011, ο Alpha ανακοίνωσε τη μετακίνηση της εκπομπής της στην μεσημεριανή ζώνη και μετονομάστηκε σε «Ελένη».
Αποτέλεσμα εικόνας

Σε προσωπικό επίπεδο, ο πρώτος της γάμος ήταν το 1989 με τον επιχειρηματία Σταύρο Γαρδέρη, ενώ το 2001 παντρεύτηκε το Γιάννη Λάτσιο με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί 3 παιδιά, τον Άγγελο-Ιωάννη –(2002), τη Λάουρα (2005) και τη Βαλέρια (2008). Ο γάμος τους έληξε με ένα πολύκροτο διαζύγιο το 2010.

Για το πώς διάλεξε τα ονόματα των παιδιών της είχε παλιότερα δηλώσει οτι κάνει πολύμηνη έρευνα ώστε να είναι εύηχα και ταιριαστά με το επίθετο τόυς. Συγκεκριμένα μάλιστα είχει πει «Γράφω ονόματα σε χαρτιά, τα… προβάρω να δω πώς ακούγονται, μετά τα γράφω να δω πώς γράφονται, τα συνδυάζω με το επίθετο… Το ξέρω, παιδί μου, δεν πάω καλά, είμαι μάνα-ψώνιο, το ομολογώ.»


palettino


Απο τότε ως σήμερα σύντροφός της είναι ο επιχειρηματίας Μάκης Παντζόπουλος, με τον οποίο απέκτησαν μαζί ένα κοριτσάκι που γεννήθηκε στις 29 Μαρτίου 2015 και τον Αύγουστο του ίδιου έτους, βαπτίστηκε Μαρίνα σε εκκλησία της Άνδρου.
Αποτέλεσμα εικόνας

Ως μαμά τεσσάρων παιδιών η καθημερινότητά της, πολλές φορές έχει η ίδια πει ότι είναι μία τρέλα, καθώς το καθένα είναι σε διαφορετική ηλικία και έχει διαφορετικές απαιτήσεις.

Η μαμά Ελένη έχει απαθανατιστεί πολλές φορές στο σχολείο των παιδιών της, αλλά δεν θέλει καθόλου να φαίνονται τα ίδια τα παιδιά και να φωτογραφίζονται από τους παπαράτσι. Είναι γνωστό το πόσο αγαπάει τα παιδιά της, και τα προστατεύει με κάθε τρόπο από τα media.
Αποτέλεσμα εικόνας

Μετά το καλοκαίρι εμφανίστηκε φανερά αδυνατισμένη και ανανεωμένη εξωτερικά, αλλά μέσα της, όπως είπε, δεν ήταν όλα ρόδινα.

Αποτέλεσμα εικόνας για μενεγακη πρεμιερα

Στην πρεμιέρα της εκπομπής δε δίστασε να αναφερθεί σε ένα κάπως δύσκολο καλοκαίρι, που πολλοί ερμήνευσαν ως ανασφάλεια για τα επαγγελματικά της, εξαιτίας των γεγονότων στο τηλεοπτικό τοπίο. Δεν είναι άλλωστε τυχαία, η προχθεσινή της συγκίνηση όταν μετά τις νέες εξελίξεις με τις αδειοδοτήσεις των καναλιών, στον αέρα είπε πως νιώθει ανακούφιση για τις χιλιάδες οικογένειες που θα συνεχίσουν να έχουν εισόδημα και ‘στέγη’. Είχε πει μάλιστα ότι αυτό τον καιρό δεν είναι καλά, αρχικά στην πρεμιέρα της εκπομπής, ξανά πριν λίγες μέρες στο ταξίδι της στη Θεσσαλονίκη αλλά και πριν πέντε μέρες, στον αέρα της εκπομπής  24 Οκτώβρη: «Την προηγούμενη εβδομάδα δεν ήμουν καθόλου καλά. Τώρα καλυτερεύω. Δεν με βλέπετε από την ένταση της φωνής μου; Άμα με ακούτε και μιλάω ψόφια, δεν είμαι καλά. Αν με ακούτε και έχω ένταση, πετάω! Καλά, δεν πετάω, αλλά είμαι καλά», είχε τονίσει η παρουσιάστρια χωρίς όμως να διευκρινίζει τι της συμβαίνει!

Γενικά πάντως κάθε τέτοια μέρα στα γενέθλιά της η Ελένη δεν φημίζεται ότι το γιορτάζει, όχι τουλάχιστον δημόσια. Να θυμίσουμε ότι ούτε και πέρσι ήθελε τυμπανοκρουσίες… Όταν οι συνεργάτες της, της παρουσίασαν ανθοδέσμη και τούρτα, εκείνη είχε πει: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Κάθε φορά σας λέω “δεν θέλω γιορτές”, “δεν θέλω τούρτες”, τίποτα εσείς! “Μα Ελένη, τι θα πει ο κόσμος;” Τι “τι θα λέει ο κόσμος”; Τι είμαι εγώ; Παιδάκι είμαι, να κόβω τούρτες; Τέλος πάντων, μην μαλώνουμε τέτοιες μέρες»!

Γενέθλια on air για την Μενεγάκη: «δεν θέλω τούρτες! Τι είμαι, παιδάκι;»

Φέτος, για τα γενέθλιά της, είπε και πάλι ότι δε θέλει να της πουν χρόνια πολλά οι συνεργάτες της, ενώ δεν αποκάλυψε αν και τι θα κάνει για να τα γιορτάσει. Την περασμένη Δευτέρα στην εκπομπή της προειδοποίησε το πάνελ και χαμογελώντας τους είπε: «Σήμερα έχει ο αδελφός μου γενέθλια. Εμένα, όμως, μη μου πείτε την Παρασκευή “Χρόνια πολλά” για το Σάββατο. Σας το λέω από τώρα, απλώς σας το λέω… Να με χαίρομαι, να με χαίρεστε και να σας χαίρομαι κι εγώ, γιατί δεν με ξεχνάτε ποτέ… Ξεχάστε το σας παρακαλώ, είναι το Σάββατο, το είπαμε και σας ευχαριστώ!»…

mothersblog.gr


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

palettinohttp://www.palettinoshop.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *