Η Ελένη Μενεγάκη ομολόγησε το απωθημένο της . Θέλει να πει ειδήσεις .(Video)

 menegaki
Η Ελένη Μενεγάκη εξέφρασε την επιθυμία της στον αέρα της εκπομπής της για το δελτίο ειδήσεων…

Με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη σχετικά με την …θερινή εργασία του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου στο δελτίο ειδήσεων, με τις νέες ταινίες που βγαίνουν μέσα στο καλοκαίρι, ο κριτικός κινηματογράφου έκανε το αστείο του στην παρουσιάστρια όταν του είπε ότι δεν θα προλάβει να παρουσιάσει την ταινία που ήθελε στην εκπομπή.

palettinoss17

«Φεύγω, πάω στις ειδήσεις!» είπε ο Θοδωρής Κουτσογιανόπουλος και τότε η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε το δικό της απωθημένο…

«Όχι ακόμα. 30 κλείνουμε. Αν βρεις καμιά καλή θέση πες το και στους φίλους σου. Γιατί πάντα είχαμε ένα όνειρο με το δελτίο. Να το βλέπουμε μόνο; Να περάσουμε και λίγο από μέσα. Όχι να πούμε ειδήσεις, δεν θέλω ψυχοπλάκωμα, στεναχώρια, δεν μπορώ.


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο :www.palettino.gr/radio


Ε, θα ήθελα λίγο μια φορά να κάνω μια προσπάθεια. Εγώ δεν μπορώ να τα πω απ’ έξω και δεν είναι να παίζεις με τις ειδήσεις, αλλά να με βάλεις κι εμένα μια φορά απέναντι από ένα autocue και να τα διαβάζω, να πάρω ένα σοβαρό ύφος, να είμαι λίγο αγέλαστη, να είμαι λίγο σκληρή, να είμαι λίγο ψυχρή στη φωνή, στο ύφος. Βέβαια δεν θα μπορούσα να αποχωριστώ το κραγιόν μου, καταλαβαίνω ότι ίσως εκεί να υπήρχε ένα θέμα, αλλά δεν πειράζει. Είναι ένα απωθημένο μου.

https://youtu.be/yyFeXOkkuf4

zappit.gr


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντεLike” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

palettinoss17

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *