Η Nicole Kidman μεταμορφώθηκε σε Grace Kelly και εξομολογείται για τον πρώην σύζυγό της Tom Cruise, τον νυν σύζυγό της και το «πεινασμένο» Hollywood

Η Nicole Kidman είναι μια ηθοποιός που μεταμορφώνεται απόλυτα  μέσα από τις ταινίες της και αυτό το έχει αποδείξει. Η διάσημη ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «Vanity Fair»  μίλησε τόσο για τη δημοσιότητα και την οικογένειά της, όσο και για τον νέο ρόλο ως Grace Kelly.

Με την ιστορία της πριγκίπισσας Grace νιώθει κοντά και όπως εξομολογείται στη συνέντευξή της και αυτή παντρεύτηκε κάποιον (τον Tom Cruise) πιο διάσημο από αυτήν. Η Kidman παντρεύτηκε τον Cruise, όταν ήταν 23 ετών. «Ήμουν τόσο μικρή, δεν ήξερα τι μου γινόταν. Αυτό το διάζυγιο με ωρίμασε«.

Μιλώντας για την φήμη και την έννοια του celebrity couple που βίωσε με τον Tom Cruise είπε: «Είναι περίεργο να ζεις έτσι. Κολλάτε ο ένας πάνω στον άλλο γιατί είναι αδηφάγο το πλήθος και όλοι αυτοί που σας περιεργάζονται σαν εξωτικά πουλιά. Οπότε έρχεσαι πιο κοντά, είναι ρομαντικό. Μάλλον έτσι νιώθουν ο Brad και η Angelina. Προσωπικά όμως δεν μου λείπει πια αυτό ,δεν καθορίζει τη ζωή μου. Ακόμα εκπλήσσομαι όταν με αναγνωρίζουν. Και τα παιδιά μου το βρίσκουν ακόμα πιο περίεργο. Είναι μόνο πέντε ετών».

nicole2

Η Kelly ήταν διάσημη και ως ηθοποιός όπως και η Kidman. «Ο ρόλος μια πριγκίπισσας βέβαια είναι πολύ συγκεκριμένος και πολύ μεγαλύτερος από αυτός μια Χόλιγουντ σταρ. Θεώρησε ότι ήταν το πεπρωμένο της αυτό. Και ενώ αγαπούσε την ηθοποιία την άφησε και έκανε αγαθοεργίες. Γύρισε την πλάτη στο Χόλιγουντ» τονίζει η ίδια.

Θα μπορούσε να κάνει το ίδιο; «Η τόσο business πλευρά του Χόλιγουντ δεν μου λείπει για αυτό και ζω με την οικογένεια μου στο Nashville. Αλλά δεν με ενόχλησε. Έχουμε μια οικογένεια και προέχει το μεγάλωμα των παιδιών μου εκτός αυτού του κυκλώματος. Έχω ανακουφιστεί που αν κανείς ζητήσει αυτόγραφο στο Nashville είναι από τον άντρα μου και όχι από εμένα«.

nicole3

«Ήμουν τόσο νέα, δεν ήξερα τι ήθελα. Τώρα είμαι εκεί που πρέπει να είμαι. Με αυτόν που πρέπει να είμαι. Ο Kith είναι η μεγάλη μου αγάπη. Είμαι και πολύ προστατευτική με την οικογένεια μου θέλω να είμαι συνεχώς μαζί τους. Και όταν έχω γυρίσματα πηγαίνουμε όλοι μαζί».

Μετά την Grace Kelly η Kidman θα κάνει την κακιά τρελή ταριχεύτρια σε μια παιδική ταινία. Άκομα ένας διαφορετικός ρόλος, για μια τόσο καλή ηθοποιό.

 

govastileto.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *