Καλοκαίρι 2015! Οι “πικρές” και οι “γλυκές” αλήθειες για τη μόδα και το στυλ

tumblr_m2eoyeIeKB1qc5avmo1_500_large

Χρόνια τώρα η μόδα η αλλάζει, οι celebrities που γίνονται πρότυπα ομορφιάς και στυλ ανανεώνονται και εσύ βλέπεις συνεχώς νέα πράγματα και χιλιάδες πληροφορίες. Εδώ θα βρεις συγκεντρωμένα μερικές από τις πιο βασικές και αναλλοίωτες αλήθειες που άλλοτε «γλυκές» και άλλοτε «πικρές» δεν αλλάζουν ποτέ. Διάβασε τα παρακάτω και θα βρεις πολλές απαντήσεις στις πιο πολυσυζητημένες ερωτήσεις μόδας, στιλ και ομορφιάς…

– Όσο ακριβά και ωραία και αν είναι τα ψηλοτάκουνα παπούτσια, μετά από κάποια ώρα θα σου πονέσουν τα πόδια.

– Οι πραγματικά καλοντυμένες γυναίκες και τα αληθινά fashion icons, δεν ακολουθούν ποτέ τη μόδα. Την χρησημοποιούν όμως με το δικό τους τρόπο.

– Οι γυναίκες που είναι λεπτές και γυμνασμένες, κάνουν αυστηρή διατροφή και γυμναστική. Τόσο απλό αλλά και τόσο δύσκολο.

– Στις τελετές που γίνονται σε θρησκευτικούς χώρους είναι λάθος και αντιαισθητικό να ντύνεσαι σέξι.

– Όσο πιο μικροσκοπικό είναι το μαγιό που φοράει μια γυναίκα, τόσο πιο “εύκολη” στο σεξ μοιάζει στα μάτια των αντρών. Αυτή είναι η πραγματικότητα…

– Τα ψηλά τακούνια σε σοκάκια νησιών, beach bars και όπου οι άλλοι κυκλοφορούν με μαγιό είναι τόσο λάθος, όσο να δεις κάποιον με βατραχοπέδιλα στην Κηφισίας.

– Το 70% από τα ρούχα και τα αξεσουάρ που βλέπουμε να φοράνε οι διάσημες γυναίκες, Ελληνίδες και ξένες, είναι κακόγουστα.

– Όσο περισσότερη ώρα και προσπάθεια κάνεις για να ντυθείς, να βαφτείς, και να χτενιστείς, τόσο πιο επιτηδευμένη και “αγχωμένη” θα είναι η εικόνα σου.

– Αν κάτι είναι τρομερά της μόδας και το βλέπεις να το φοράνε παντού, αυτό είναι ένας σοβαρός λόγος για να μην το φοράς εσύ.

– Ο εκκεντρικός άνθρωπος είναι εκκεντρικός πάντα και σε όλα. Αν βάλεις εσύ που δεν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία κάτι εκκεντρικό, για μια φορά, θα μοιάζει απλώς αποκριάτικο.

– Δυστυχώς ή ευτυχώς τα πολύ ακριβά και καλά ρούχα των designers μοιάζουν πάντα πολύ καλά και ακριβά…

– Ακόμα και το πιο φτηνό ρούχο από το πιο ευτελές ύφασμα, αν είναι σε μαύρο χρώμα φαίνεται ακριβότερο και καλύτερης ποιότητας.

– Οι μαυρισμένες γυναίκες από solarium, είναι πάντα εμφανές ότι είναι μαυρισμένες σε solarium.

– Το καλοκαίρι κάθε παραπάνω ποσότητα σε προϊόν μακιγιάζ απλά λιώνει… Γι αυτό όσο λιγότερο, τόσο καλύτερο.

– Μην μπερδεύεις ποτέ την εικόνα σου με μια γυναίκα που βρίσκεται σε μια πίστα ή ένα show με εντυπωσιακά ή λίγα ρούχα. Αυτή η γυναίκα φοράει μια “στολή” για τη δουλειά της όπως ο αστυνομικός, εκτός και αν ντύνεσαι και αστυνομικός…

– Μην σπαταλάς τα λεφτά σου σε μικρά φτηνά πραγματάκια κάθε τρεις και λίγο. Απόφυγε να πηγαίνεις στα μαγαζιά για λίγο καιρό μάζεψε ένα ποσό και πάρε κάτι καλό που δεν είναι για ένα μήνα χρήση.

– Όταν βλέπεις κάτι που σου αρέσει σε μία γυναίκα μην το απομονώνεις από το σύνολο και θες να το κάνεις και εσύ. Αν είναι μίνι δες τα πόδια και τη γραμμή της, αν είναι ένα περίεργο μαλλί δες την ηλικία και όλο το στυλ της. Μετά αποφάσισε αν θα το υιοθετήσεις.

– Οι μεγάλες γυναίκες με πολύ σέξι ρούχα, είναι πάντα ένα θλιβερό θέαμα όσο καλό και είναι το σώμα τους.

– Οι γυναίκες κάθε ηλικίας που φοράνε “μικρά” ρούχα και δείχνουν πολύ δέρμα (πόδια, στήθος, πλάτη), δίνουν πάντα την αίσθηση της απελπισμένης για προσοχή και αποδοχή.

– Τα αέρινα ρούχα από καλά υφάσματα που ακουμπάνε χαλαρά στο σώμα ταιριάζουν στις περισσότερες γυναίκες όπως και αν είναι το σώμα τους.

– Οι γυναίκες που πεινάνε για να είναι αδύνατες, δεν φαίνονται ποτέ κανονικά λεπτές. Φαίνονται πάντα αδύνατες από πείνα… Οπότε δεν φτάνει να προσπαθείς μόνο για το αποτέλεσμα, αλλά να βρεις και τον υγιή και σωστό τρόπο.

 

missbloom.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -60% στο : shop.palettino.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *