Κλεφτο-μελισσάκια: Διψασμένες μέλισσες ανοίγουν ένα μπουκάλι πορτοκαλάδα – Βίντεο

© Φωτογραφία : YouTube/ViralHog

Βρείτε μαςΤο καλοκαιράκι είναι προ των πυλών και σε λίγο καιρό ένα σωρό έντομα θα κατακλύσουν τα σπίτια μας.Από τη μία τα κουνουπάκια θα αρχίσουν να μας επιτίθενται και από την άλλη μύγες, σφήκες και μέλισσες θα ορμούν σε φαγητά, φρούτα, ποτά.Οι περισσότεροι από εμάς πιστεύουμε ότι το να σκεπάζεις το φαγητό σου ή να βάζεις το καπάκι στο αναψυκτικό σου είναι αρκετό για να κρατήσει μακριά τους ενοχλητικούς επισκέπτες του καλοκαιριού.Όμως οι πανέξυπνες μέλισσες στο παρακάτω βίντεο αποδεικνύουν ότι ποτέ δεν πρέπει να είσαι σίγουρος για τίποτα σ’ αυτή τη ζωή.Μια γυναίκα από το Σάο Πάολο στη Βραζιλία ανέβασε ένα αστείο βιντεάκι όπου δυο μέλισσες “κλέβουν” ένα μπουκάλι πορτοκαλάδα.

 Όπως εξηγεί η γυναίκα, είχε βγει για φαγητό κατά τη διάρκεια του διαλείμματός της από τη δουλειά και μαζί με το φαΐ είχε πάρει κι ένα αναψυκτικό για να δροσιστεί.Είχε πιει μόλις μια γουλίτσα και μετά άφησε το μπουκάλι με την πορτοκαλάδα στην άκρη για να συνεχίσει το φαγητό της.«Πήρα ένα μπουκάλι αναψυκτικού, αλλά σύντομα μου το έκλεψαν κάτι μέλισσες» λέει χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα, εκεί που καθόταν η γυναίκα, βλέπει δυο μελισσούλες να καταφτάνουν και να κάθονται επάνω στο μπουκάλι.Έκατσαν από τις δυο άκρες του καπακιού κι άρχισαν να σπρώχνουν.«Οι μελισσούλες συνεργάζονται για να μου κλέψουν την πορτοκαλάδα» λέει η γυναίκα.«Και θα τα καταφέρουν. Κοιτάξτε πόσο επιδέξιες είναι!»Προς έκπληξη της γυναίκας, μετά από μερικές στιγμές τα δυο πολυμήχανα έντομα κατάφεραν να ξεκαπακώσουν το μπουκάλι.«Να πάρει!» καταλήγει η γυναίκα στο σχόλιό της.Το βιντεάκι ανέβηκε στα social media και όπως ήταν αναμενόμενο σύντομα έγινε viral..

Οι απανταχού χρήστες έμειναν με το στόμα ανοιχτό με την επιδεξιότητα των μελισσών και εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για το κατόρθωμά τους.«Απίστευτο! Πώς το έκαναν;» αναρωτιέται κάποιος. «Θα προσέχω πολύ περισσότερο από εδώ και στο εξής» σημείωσε κάποιος άλλος.«Τις τράβηξε η ζάχαρη στην πορτοκαλάδα» σχολίασε ένας άλλος.

Δείτε το βίντεο:

.

BANNER PALETTINO SALE

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *