Κρήτη: Αυτοί είναι οι πρώτοι τουρίστες που έφτασαν στo νησί – Τα βλέμματα έκλεψαν οι 15 παίκτες ριάλιτι (pics, video)

afiksi8-768x512

Στα Χανιά βρίσκονται από το μεσημέρι οι πρώτοι τουρίστες της σεζόν. Όλοι είχαν κάνει τεστ κορονοϊού.

Κι όμως τέλη Μαρτίου έφθασαν οι πρώτοι τουρίστες στα Χανιά. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του zarpanews.gr πρόκειται για τουρίστες που έφτασαν το μεσημέρι στο αεροδρόμιο Χανίων με την πτήση EJU 5005 της Easy Jet, από το Βερολίνο.

BANNER PALETTINO SALE

Στην πτήση επέβαιναν 57 άτομα, με τα 15 από αυτά να λαμβάνουν μέρος σε ριάλιτι στον Αποκόρωνα. Οι υπόλοιποι επισκέπτες και συγκεκριμένα ένας μεγάλος αριθμός τους ήρθαν για διακοπές και θα διαμείνουν σε διάφορες περιοχές του νομού, από τον Αποκόρωνα μέχρι την Κίσσαμο.

 

BANNER PALETTINO SALE

 

Αξίζει να σημειωθεί οτι και οι 57 επισκέπτες έφθασαν στη χώρα μας έχοντας κάνει τεστ 72 ωρών, το οποίο ήταν προφανώς αρνητικό, ενώ παράλληλα συμπλήρωσαν και την απαραίτητη φόρμα για το που θα διαμένουν και όλα τα στοιχεία που απαιτούνταν.

newsit.gr

Palettino ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ANEKKE 2021 . Τσάντα πλάτης Anekke AN30715-05 από δερματίνη, με μοτίβο πολύχρωμο. ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής με αγορές άνω των 30 Ε και επιπλέον ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αντικαταβολής με αγορές άνω των 40 Ε !!!! ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ : http://shop.palettino.gr/jungle-tsantes-anekke2/anekke-jungle-tsanta-AN30715-05

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *