Κώστας Κόκλας: Δεν είχα χρήματα να πάω ούτε στα γυρίσματα

Για τις οικονομικές του δυσκολίες που πέρασε, για την κατάθλιψη που πέρασε και νίκησε, αλλά και για τα νέα επεισόδια των «Βασιλιάδων» μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό ο Κώστας Κόκλας.

 

«Πέρασα φάση που δεν είχα χρήματα. Καθόλου. Μηδέν. Δεν είχα ούτε για να πάω στα γυρίσματα στους Βασιλιάδες. Αλλά συμβαίνει αυτό, τι να κάνουμε; Δεν μπορούσα να μην το αντιμετωπίσω με ψυχραιμία. Όπως όλος ο κόσμος που ανταπεξέρχεται και είναι ακόμα ζωντανός» είπε ο ηθοποιός για την περίοδο που «έπεσε»  θύμα της οικονομικής κρίσης και συνέχισε: «Έχω τέσσερα χρόνια να πληρωθώ από την τηλεόραση και ζω από το θέατρο. Στη φάση που είμαι τώρα της ζωής μου, δυστυχώς δεν μπορώ να αποχωριστώ το θέατρο. Πιο μικρός έλεγα εντάξει, θα πάω στη Ζάκυνθο να κάτσω. Αλλά όσο περνάει ο καιρός και έχοντας ζήσει αρκετά χρόνια κάνοντας αυτή τη δουλειά, την αγαπάω και δένομαι μαζί της. Δεν μου είναι εύκολο να την αποχωριστώ πια. Οπότε, έστω και με λίγα, θα συνεχίσω να κάνω αυτή τη δουλειά».

 

 

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως είχε περάσει και κατάθλιψη την οποία κατάφερε να νικήσει χάρη στη δουλειά του και στην οικογένειά του.

 

 

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στα νέα επεισόδια των «Βασιλιάδων»: «Για τους «Βασιλιάδες» ό,τι ξέρεις, ξέρω. Δεν έχουμε ενημερωθεί για κάτι και δεν έχουμε ξεκινήσει γυρίσματα. Γυρίσματα έχω όμως για την καινούρια σειρά του Λάκη Λαζόπουλου με τίτλο «Διά ταύτα» όπου θα συμμετέχω. Θα ξεκινήσει 4 Νοεμβρίου να προβάλλεται από το ΟΤΕTV και μετά από ένα μήνα θα αρχίσει να προβάλλεται και από τον ALPHA. Ήταν μια πολύ καλή πρόταση και χαίρομαι που συμμετέχω σε αυτό».

 

Όσο για το αν έχει κάνει λάθη τα οποία να έχει μετανιώσει; «Έχω κάνει λάθη. Αλλά δεν μετανιώνω ούτε θα πω ότι δεν θα τα ξαναέκανα. Τα λάθη είναι κομμάτι της ζωής. Πρέπει να κάνεις για να έχεις μετά την γνώση και την σοφία για να κάνεις το σωστό. Δυστυχώς η αναλογία και το κόστος είναι μεγαλύτερο. Όσο μεγαλώνω διαπιστώνω πως από τα πέντε λάθη μαθαίνεις ένα σωστό», είπε

 

gr.omg.yahoo.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *